Footballový boulevard - čtvrtek 07.03.2024

Kladiváři dostali unikátní možnost podepsat německého středopolaře, Arsenal se připojil k dalším dvěma gigantům v boji o hvězdu Bayernu Mnichov a Rudí ďáblové uvažují nad novým manažerem. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 07.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Manchester United zvažuje angažování Garetha Southgatea, případně Thomase Franka. (ESPN)

Barcelona stojí o Mikela Artetu. Španělský velkoklub ale ví, že jeho zisk bude nesmírně obtížný. (Relevo)

K Manchesteru City a Liverpoolu se v boji o Joshuu Kimmicha připojil také Arsenal. (Daily Express)

Očekává se, že obránce Chelsea Marc Cucurella bude v létě prvním odchodem Blues. (Football Insider)


Zdroj: Chelsea FC

Pokud se Xabi Alonso rozhodne opustit Bayer Leverkusen, je jeho favoritem na zisk Bayern Mnichov. (The Daily Telegraph)

Krajní zadák Manchesteru City Joao Cancelo by si rád prodloužil hostování v Barceloně. (SkySports)

Richard Hughes by se po sezoně mohl stát sportovním ředitelem Liverpoolu. Jistý je každopádně jeho odchod z pozice technického ředitele Bournemouthu. (The Times)

Porto získá další množství peněz, tentokrát za Alana Varelu. O argentinského záložníka stojí Liverpool, Borussia Dortmund a Paris St. Germain. Cena má být 60 milionů liber. (Foot Mercato)

Brazilský záložník Joelinton se s Newcastlem na novém kontraktu zatím nedohodl. Pokud by ale Straky opustil, rád by zůstal v Premier League. (Football Insider)

Chelsea plánuje aktivovat výkupní klauzuli útočníka Bilbaa Nica Williamse, která činí 43 milionů liber. (The Daily Telegraph)

West Ham má údajně senzační možnost získat v létě německého záložníka ve službách Borussie Dortmund Marca Reuse. (Football Insider)

Záložník Ajaxu Amsterdam Jordan Henderson potvrdil, že odchodu z Liverpoolu nelituje. Podle něj to bylo nejlepší rozhodnutí pro obě strany. (The Guardian)

I kdyby se Leicester vrátil do Premier League, byl by nucen zbavit se několika svých hvězd, aby neporušil finanční pravidla anglických soutěží. (Daily Mirror)

 

FOOTBALLOVÝ BOULEVARD - středa 06.03.2024