Footballový boulevard - středa 15.05.2024

Liverpool má nečekanou možnost podepsat záložníka Nice, Chelsea stanovila cenu za belgického kanonýra a Gabri Veiga je v hledáčku týmu kvalifikujícího se do Ligy mistrů. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - středa 15.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Bayern Mnichov zvažuje senzační nabídku za portugalského záložníka Bruna Fernandese. (The Independent)

Několik hráčů Bayernu Mnichov včetně Harryho Kanea chce, aby Thomas Tuchel změnil své rozhodnutí a zůstal v Allianz Areně. (Abendzeitung)

Manchester United je připraven nabídnout Evertonu 55 milionů liber za anglického obránce Jarrada Branthwaiteho. (Daily Mail)

Naopak Rudí ďáblové hodlají naslouchat nabídkám za o sedm let staršího Aarona Wan-Bissaku. (The Sun)

Nizozemský obránce Jeremie Frimpong by rád povýšil. Ve hře je přestup z Leverkusenu do Realu Madrid, Manchesteru City, Arsenalu, nebo Manchesteru United. (Bild)

Chelsea bude za Romelua Lukakua požadovat 35 milionů liber. (Football Insider)

Pokud by Erik ten Hag skončil na lavičce United, hodlá se vedení týmu z Old Trafford zaměřit na manažera Brentfordu Thomase Franka. (The Daily Telegraph)

Další možností pro Red Devils je Kieran McKenna, který do Premier League dovedl Ipswich Town a na Old Trafford již působil. (Daily Star)

Emerson Royal může opustit Tottenham. O jeho služby stojí AC Milán. (Fabrizio Romano)

Liverpool má znovu možnost získat záložníka Nice Khephrena Thurama. A to za pouhých 13 milionů liber. (Daily Mirror)


Zdroj: 
OGC Nice

Očekává se, že Wolverhampton v létě pozici manažera měnit nebude a Gary O´Neil by měl obdržet kontrakt na další tři sezony. (i)

Gabri Veiga by se rád vrátil do Evropy. Jeho zájem signalizuje Aston Villa, jenž bude za jednadvacetiletého Španěla nabízet Al-Ahli finanční kompenzaci. (GiveMeSport)

 

Vynechat Hojlunda ze sestavy? Je to vzkaz pro vedení, myslí si Keane