Footballový boulevard - pondělí 13.05.2024

Kladiváři chtějí marockou hvězdu do útoku, Frankfurt nehodlá uplatnit opci na trápícího se Rudého ďábla a Orli odmítají pustit svého manažera zpět do Německa. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 13.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Liverpool má zájem o třiadvacetiletého Anthonyho Gordona z Newcastle. Anglický křídelník přitom svou kariéru začal u městského rivala, Evertonu. (Daily Star)

Pokud by Gordon skutečně posílil celek z Anfieldu, zcela jistě by padla možnost Arsenalu získat Švéda Alexandera Isaka. (Daily Express)

Kolumbijský útočník Luis Díaz prakticky vyloučil možný přesun do Paříže. Uvedl, že v Liverpoolu nyní přicházejí skvělé roky. (Daily Mirror)



Zdroj: 
Liverpool FC

Sheffield United nabízí 8 milionů liber za brankáře Sunderlandu Anthonyho Pattersona. (The Sun)

West Ham plánuje letní přestup pro marockého útočníka Youssefa En-Nesyriho, který se v posledních týdnech v Seville opět rozjel ke skvělým výkonům. (Football Insider)

Hlavním favoritem na zisk obránce Fulhamu Tosina Adarabioya zůstává Newcastle. (Daily Mail)

Crystal Palace v žádném případě nepustí Olivera Glasnera do Bayernu Mnichov. (Fabrizio Romano)

Další možností je tak pro bavorské giganty šéf Brightonu Roberto de Zerbi. (Sport Bild)

Frankfurt nemá v úmyslu uplatnit opci na Donnyho van de Beeka. Nizozemský záložník se tak vrátí na Old Trafford. (Fabrizio Romano)

Za japonského obránce Alkmaaru Yukinariho Sugawaru hodlají nabízet Everton, Wolfsburg, Inter Milán a Brighton. (Florian Plettenberg)

Šestadvacetiletý Japhet Tanganga se do Tottenhamu nevrátí. Obránce podepíše v Millwallu. (Daily Mirror)

Šéf Evertonu Sean Dyche doufá, že hostování Jacka Harrisona z Leedsu United se promění na trvalý přestup. (Liverpool Echo)

NEMÁME PROSTOR PRO CHYBY. JE PŘED NÁMI POSLEDNÍ DEN, POJĎME HO SPOLEČNĚ UDĚLAT SPECIÁLNÍ, HECUJE CELÝ ARSENAL ARTETA