Footballový boulevard - úterý 14.05.2024

Bývalý křídelník United si hledá nové angažmá, Crystal Palace chce za svého manažera pořádný balík a v Saúdské Arábii chtějí v létě rozjet další kolotoč. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - úterý 14.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Kluby ze Saudi Pro League stojí kromě Casemira taktéž o kapitána Manchesteru United Bruna Fernandese. (The Daily Telegraph)

Devatenáctiletý obránce Reuell Walters odmítl v Arsenalu nabídku nové smlouvy a londýnský velkoklub jej tak s největší pravděpodobností ztratí. (The Athletic)

Real Madrid stále usiluje o zisk pravého zadáka Liverpoolu Trenta Alexandera-Arnolda. (Fabrizio Romano)

Bayern Mnichov si Olivera Glasnera nebude moci dovolit. Crystal Palace za něj požaduje neuvěřitelných 86 milionů liber. (Bild)

Někdejšího šéfa Chelsea a Tottenhamu Antonia Conteho lanaří AC Milán, aktuálním favoritem na jeho zisk je ale Neapol. (Il Mattino)


Zdroj: Tottenham Hotspur FC

Bývalý levý obránce Chelsea Ashley Cole by měl brzy převzít některý z celků Championship. (Daily Mirror)

Agent Donnyho van de Beeka potvrdil, že nizozemský záložník nefiguruje v žádných plánech Manchesteru United. (Manchester Evening News)

Bývalý křídelník Rudých ďáblů Nani hledá nový klub poté, co mu byla vypovězena smlouva v tureckém celku Adana Demirspor. (Daily Mirror)

Španělský obránce Sevilly Sergio Ramos míří poprvé mimo Evropu. Zahrát by si měl Major League Soccer za San Diego FC. (The Athletic)

NEMÁME PROSTOR PRO CHYBY. JE PŘED NÁMI POSLEDNÍ DEN, POJĎME HO SPOLEČNĚ UDĚLAT SPECIÁLNÍ, HECUJE CELÝ ARSENAL ARTETA