Footballový boulevard - čtvrtek 16.05.2024

Borussia Dortmund stojí o dalšího Bellinghama, Aston Villa bude muset prodat jednu ze svých hvězd a hned o dva klíčové muže by mohl přijít Liverpool. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 16.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

United hodlají tvrdě zaútočit na Ollieho Watkinse z Aston Villy. Podle vedení Rudých ďáblů právě útočník Aston Villy odpovídá profilu útočníka, kterého dlouhodobě hledají. (Talksport)

Arsenal zvažuje nabídku šedesáti milionů liber za hvězdu německého Lipska, Benjamina Šeška. (The Daily Telegraph)

Mezi hlavní cíle klubů ze Saudi Pro League patří Alisson Becker a Mohamed Salah. Liverpool by tak mohl přijít o dva klíčové hráče. (The Guardian)

O budoucnosti Erika ten Haga se rozhodne po finále FA Cupu, které proběhne 25. května. Šance jsou aktuálně vyrovnané. (The Guardian)

Jean-Philippe Mateta si po povedených výkonech v posledních měsících řekl o přestup výše. Hlavním zájemcem o služby útočníka Crystal Palace je PSG. (The Sun)

Chelsea připravila novou nabídku za křídelníka Palmeiras Williana Estevaa, po kterém touží další kluby anglické Premier League. (Fabrizio Romano)

Aston Villa se sice kvalifikovala do Ligy mistrů, aby ovšem neporušila pravidla Premier League o zisku a udržitelnosti, bude muset prodat minimálně jednu hvězdu. (The Sun)

Bývalý šéf Chelsea, United či Tottenhamu José Mourinho je cílem pro saúdskoarabský Al-Qadsiah. (Daily Mail)

Real Madrid se probojoval do finále Ligy mistrů a to znamená i radost pro Chelsea. Ta obdrží dodatečných 5 milionů liber za přestup Edena Hazarda. A to i přesto, že Belgičan už před sedmi měsíci ukončil kariéru. (The Daily Telegraph)


Zdroj: 
Real Madrid CF

Che Adams bude po sezoně bez smlouvy a ze Southamptonu by tak mohl zdarma zamířit do Wolverhamptonu. (Football Transfers)

AC Milán a Sevilla krouží kolem jednadvacetiletého útočníka Wolvesu Fabia Silvy. (Caught Offside)

Bellingham opět v Borussii Dortmund? Účastní letošního finále Ligy mistrů by rád zlanařil Jobeho Bellinghama ze Sunderlandu. (Football Insider)

VYNECHAT HOJLUNDA ZE SESTAVY? JE TO VZKAZ PRO VEDENÍ, MYSLÍ SI KEANE