Footballový boulevard - čtvrtek 18.01.2024

Marseille znovu útočí na záložníka Kladivářů, Kalvin Phillips má nabídky z La Ligy a Newcastle by rád lovil v Bergamu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 18.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Ve spojitosti s Kalvinem Phillipsem se nově hovoří o Atlétiku Madrid a Barceloně. (The Daily Telegraph)

Newcastle sleduje záložníka Atalanty Edersona, ovšem italský celek nemá v úmyslu Brazilce prodat. (TuttoMercatoWeb)

Tottenham nadále usiluje o třiadvacetiletého záložníka Chelsea Conora Gallaghera. A to i přesto, že sám hráč chce na Stamford Bridge zůstat. (Football Insider)


Zdroj: Chelsea FC

Armando Broja je nadále v hledáčku West Hamu, Fulhamu a Wolverhamptonu. A Chelsea se údajně nebrání ani definitivnímu prodeji. (The Athletic)

Možné zájemce ale může odlákat vysoká suma, kterou Blues žádají. Za Armanda Broju chtějí 50 milionů liber. (The Daily Telegraph)

Fulham velmi pravděpodobně dotáhne v nejbližších dnech přesun Trevoha Chalobaha z Chelsea. Jednat by se mělo o půlroční hostování s opcí na koupi. (Florian Plettenberg)

Pokud se Pierre-Emile Hojbjerg rozhodne opustit Tottenham, je velmi pravděpodobné, že zamíří k italskému mistrovi do Neapole. (The Daily Telegraph)

Xavi Simons si říká o další přestup za lepším. Nizozemského křídelníka chce získat Arsenal. (Football Transfers)

Giovanni Reyna se může stát dalším hráčem Borussie Dortmund, který zamíří na Ostrovy. Stojí o něj Aston Villa. (Football Transfers)

Villains podepíšou osmnáctiletého srbského obránce Kostu Nedeljkoviče, ten ale v CZ Bělehrad zůstane až do příští sezony. (Football Insider)

První nabídku Marseille za Saida Benrahmu West Ham odmítl. Nyní přichází nabídka navýšená. (Foot Mercato)

Rumunský obránce Radu Dragusin mohl odejít do Bayernu Mnichov. Tottenham si ale vybral především proto, že o něj mělo vedení Kohoutů dlouhodobý zájem. (The Evening Standard)

Anglický obránce ve službách Tottenhamu Japhet Tanganga se vrací z hostování v Augsburgu a do konce aktuální sezony bude hostovat v Millwallu. (The Evening Standard)

Přestup na Anfield Road? Špatné rozhodnutí, lituje legenda Chelsea