Footballový boulevard - středa 17.01.2024

Chelsea údajně nemá zájem o švédského kanonýra Sportingu Lisabon, Liverpool hodlá na trhu opět bojovat s Arsenalem a Rudí ďáblové s ofenzivním klenotem počkají do léta. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - středa 17.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Brzy se rozhoří další boj mezi Arsenalem a Liverpoolem. Tentokrát o Rayana Ait-Nouriho z Wolverhamptonu. (Football Transfers)

Thiago Alcantara přitahuje zájem brazilského Flamenga a Al-Ettifaqu ze Saúdské Arábie. Liverpool ovšem chce španělského záložníka udržet. (Teamtalk)

Newcastle chce po zranění Joelintona posílit svou středovou řadu. Brazilský záložník by měl být mimo až do konce sezony. (The Guardian)

Chelsea měla nabídnout 73 milionů liber za Viktora Gyökerese. Londýnský celek to ale odmítá a říká, že o švédského útočníka neusiluje. (Football London)

Brentford se měl s Tottenhamem dohodnout na hostování Sergia Reguilona. Opce na přestup ale ve smlouvě zahrnuta nebude. (Fabrizio Romano)

Liverpool se nadále snaží o dvacetiletého anglického obránce Chelsea Leviho Colwilla. (90Min)

Manchester United si na útočníka počká do léta. Po sezoně hodlá ulovit Joshuu Zirkzeeho z Boloni. (Florian Plettenberg)

Armando Broja chtěl bojovat o své místo v Chelsea, jeho přesun do Wolverhamptonu se ale podle anglických médií přiblížil. (The Guardian)


Zdroj: Chelsea FC

Betrand Traoré a Calum Chambers mohou už v lednu opustit Aston Villu. (Football Insider)

José Mourinho je hlavním kandidátem na trenéra portugalského Porta, ve kterém jeho úspěšná kariéra započala. (Daily Express)

Podpis s velkým předstihem! City jsou blízko k přestupu čtrnáctiletého Američana