Footballový boulevard - středa 10.04.2024

Reds by mohli přijít o svého technicky nejkvalitnějšího hráče, ozval se další zájemce o mladého útočníka Bilbaa a Chelsea hodlá v létě provést výraznou čistku. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - středa 10.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Situaci okolo Nica Williamse kromě Chelsea momentálně monitoruje taktéž Tottenham. Výkupní klauzule hráče je stanovena na 42,8 milionu liber. (The Daily Telegraph)

Nicméně sám jednadvacetiletý útočník by rád zůstal v Bilbau a o rok později by rád přestoupil do Barcelony. (Sport - in Spanish)

Sedmadvacetiletý záložník Newcastlu United Joelinton je blízko k podpisu nového kontraktu. (The Daily Telegraph)


Zdroj: AFP

Raphael Varane a také Casemiro by v létě měli opustit Manchester United. (Talksport)

Paris St. Germain a Barcelona se hodlají v létě ucházet o služby kolumbijského dribléra Luise Díaze z Liverpoolu. (The Daily Telegraph)

Chelsea se v létě nezdráhá provést velký výprodej. V ohrožení má být až jedenáct hráčů a čím dál častěji se hovoří o odchodu Conora Gallaghera. (Football London)

Mason Greenwood nadále zůstává přestupovým cílem turínského Juventusu. Zdá se téměř vyloučené, že by Angličan ještě někdy dostal šanci na Old Trafford. (Gazzetta dello Sport)

Kluby v Saúdské Arábii chtějí oslabit Wolverhampton o Pedra Neta. Portugalského křídelníka každopádně chce získat také Manchester City. (Teamtalk)

Crystal Palace a Fulham bojují o služby pětadvacetiletého nizozemského obránce Danilho Doekhiho z Unionu Berlín. (Football Insider)

Trent Alexander-Arnold konečně do středu zálohy? Na pravou stranou chce Liverpool získat Jeremieho Frimponga z Bayeru Leverkusen. (Football Insider)

Manchester United se stále nedohodl s Newcastlem na finanční kompenzaci za sportovního ředitele Dana Ashwortha. (The Guardian)

United v létě nepočítají se šesti hráči, Amrabata vrátí do Fiorentiny