Footballový boulevard - sobota 06.04.2024

United budou za posilu do realizačního týmu platit 10 milionů liber, Victor Osimhen se na Ostrovy pravděpodobně nevydá a Burnley získá talentovaného nizozemského obránce. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - sobota 06.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

PSG je ochotno zaplatit Neapoli výkupní klauzuli za Victora Osimhena. Ta činí 111,5 milionu liber. (Corriere dello Sport)

Chelsea se tak bude muset poohlédnout jinde. Údajně se zajímá o Artema Dovbyka z Girony. (GiveMeSport)


Zdroj: 
Girona FC

Manchester United nemá žádnou alternativu, a tak manažer Erik ten Hag zůstane i do příští sezony. (i news)

Manchester City se dohodl na smlouvě se záložníkem Troyes Sáviem, který je aktuálně na hostování v Gironě. (Football Insider)

Chelsea vyvrátila spekulace ohledně budoucnosti Reece Jamese na Stamford Bridge. V létě nehodlá přijmout žádnou nabídku za čtyřiadvacetiletého beka. (Football Insider)

Tottenham si hodlá přivést další Lišku. Tentokrát by se Kohouti rádi posílili o Kiernana Dewsburyho-Halla, který Leicester táhne zpět do Premier League. (Talksport)

Wolverhampton stojí o hostování Ansu Fatiho. V Brightonu se ovšem španělskému útočníkovi příliš nedařilo. (Sport - in Spanish)

Jednadvacetiletý pravý obránce Shurandy Sambo míří z PSV Eindhoven do Burnley. (Fabrizio Romano)

Šéf Wolvesu Gary O´Neil je v klubu spokojen a i přes nejrůznější spekulace je odhodlán vést klub i v příští sezoně. (Daily Express)

Manchester United by za Dana Ashwortha měl Newcastlu zaplatit zhruba 10 milionů liber. (Teamtalk)

Footballový boulevard - pátek 05.04.2024