Footballový boulevard - čtvrtek 02.05.2024

Oliver Glasner chce spolupracovat s ofenzivním záložníkem Juventusu, lídr Premier League je ochoten pustit brazilského útočníka a Arne Slot si do Liverpoolu vezme další tři blízké spolupracovníky. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 02.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Arsenal je letos v létě připraven naslouchat nabídkám na brazilského útočníka Gabriela Jesuse. (The Athletic)

Gunners naopak doufají, že Jorginho odmítne nabídky Neapole, Lazia a Juventusu a prodlouží na Emirates Stadium stávající kontrakt. (The Evening Standard)

Pokud Roberto De Zerbi opustí Brighton, chtějí Racci podepsat manažera Ipswiche Kierana McKennu. (The Guardian)

Tottenham se v létě zaměřuje na Conora Gallaghera, Santiaga Giméneze a Lloyda Kellyho. (The Daily Telegraph)


Zdroj: Feyenoord Rotterdam

Everton by mohl být nucen prodat Jordana Pickforda v případě, že z převzetí firmou 777 Partners nakonec sejde. (Talksport)

Amadou Onana je taktéž jednou nohou pryč z Goodison Parku. Po dvaadvacetiletém záložníkovi touží Arsenal, Bayern Mnichov a Newcastle. (Football Transfers)

Portugalský záložník United Bruno Fernandes se po evropském šampionátu bude rozhodovat, zda zůstane na Old Trafford. (The Daily Telegraph)

Borussia Dortmund začíná zkoumat možnosti, jak zpátky dostat nynějšího manažera Liverpoolu Jürgena Kloppa. (The Independent)

Liverpool zacílil na obránce Williana Pacha z Frankfurtu, kterého by následně nechal v Bundeslize na roční hostování. (Bild)

West Ham očekává, že Mohammed Kudus, Lucas Paquetá a Edson Alvárez budou v létě usilovat o odchod z Londýna. (Football Insider)

Do Liverpoolu se kromě Arneho Slota přesunout také jeho asistent Sipke Hulshoff, výkonný ředitel Ruben Peeters a analytik Etienne Reijnen. (Football Insider)

Everton sleduje nejlepšího střelce Championship, osmadvacetiletého útočníka Blackburnu Sammieho Szmodicse. (Football Transfers)

Manažer Crystal Palace Oliver Glasner by rád obnovil spolupráci s Filipem Kostičem. Záložníka Juventusu vedl v německém Frankfurtu. (Calciomercato)

Straky hodlají zabojovat o dva volné hráče. Howe se ale obává o Guimarese