Footballový boulevard – neděle 14.5.2017

Chelsea dá Contemu 200 milionů liber na nové posily, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 14.5.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal už si vyhlédl letní posily, kouč Arséne Wenger chce svůj tým posílit o Riyada Mahreze z Leicesteru a Bena Gibsona z Middlesbrough. (Sunday Express)


Atlétiko Madrid požaduje za svého brankáře Jana Oblaka až 85 milionů liber, což možná Manchester United přinutí k tomu, aby obrátil svou pozornost na Samira Handanoviće z Interu Milán. (Sunday Express)

20letý útočník Kelechi Iheanacho možná v létě opustí Manchester City, zájem o jeho služby jeví Borussia Dortmund. (Mail on Sunday)

Everton nabídnul Sunderlandu 10 milionů liber za brankáře Jordana Pickforda. (Sunday Mirror)

Bournemouth chystá nabídku ve výši 10 milionů liber na 19letého obránce Joea Gomeze z Liverpoolu. (Sun on Sunday)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Trenér Antonio Conte chce dle vlastních slov zůstat v Chelsea, proto bez většího přemýšlení odmítl nabídku od Interu Milán. (Sunday Mirror)

Vedení londýnského celku přesto neponechá nic náhodě a nabídne Contemu nový kontrakt, který z něj udělá nejlépe placeného kouče v historii klubu. (Sunday Telegraph)

Chelsea navíc nechá Conteho rozhodovat o letních posilách, majitel Roman Abramovič na ně italskému kouči poskytne 200 milionů liber. (Observer)

Pokud Manchester United nevyhraje Evropskou ligu, dostane „pokutu“ od svého hlavní sponzora Adidasu – oděvnická firma by klubu z Old Trafford ročně vyplatila o 22,5 milionu liber méně, než mají stanoveno ve smlouvě. (Sunday Times)

... A JEDNA NAKONEC


Útočník Michy Batshuayi z Chelsea chtěl natočit páteční oslavy svých spoluhráčů po výhře nad West Bromwichem, a tak si od jednoho z kameramanů na chvíli vypůjčil kameru. (Guardian)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – sobota 13.5.2017