Footballový boulevard – sobota 13.5.2017

Barcelona jeví zájem o Marcose Alonsa z Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 13.5.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester United se prý s Realem Madrid ústně domluvil na letním přestupu 25letého záložníka Jamese Rodrígueze. (Metro)


United chtějí získat také Romela Lukakua z Evertonu, vedle finančních prostředků jsou na Goodison Park ochotní poslat i svého útočníka Wayna Rooneyho. (Daily Mail)

Naopak útočník Neymar zřejmě na Old Trafford nezamíří, brazilská superstar je podle vlastních slov spokojená v Barceloně. (Daily Express)

Manchester City a Liverpool se budou přetahovat o podpis Ryana Bertranda, levého obránce Southamptonu. (ESPN)

Kouč Pep Guardiola už ví, jak naloží se sedmicí hráčů, které v létě končí smlouva, ale své rozhodnutí jí oznámí až na konci sezóny. Do této sedmičky patří i Yaya Touré. (Manchester Evening News)

Barcelona se v létě pokusí koupit Marcose Alonsa, 26letého obránce Chelsea, který byl jedním z největších překvapení letošní sezóny Premier League. (Mundo Deportivo)

Záložník Gylfi Sigurdsson možná opustí Swansea, zájem o jeho služby projevují West Ham a Everton. (Daily Mirror)

Velký výprodej po sestupu do druhé ligy nejspíš čeká Sunderland, třeba útočník Fabio Borini má ve své smlouvě klauzuli, že v případě sestupu může za 6 milionů liber odejít. O italského střelce usiluje Celtik. (Daily Telegraph)

Opustit Stadium of Light by mohl i záložník Sebastian Larsson, který je spojovaný s přesunem do italské Fiorentiny. (Sunderland Echo)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Ivan Gazidis, výkonný ředitel Arsenalu, prý v létě odejde do americké MLS, pokud Gunners neodvolají kouče Arséna Wengera. (Daily Telegraph)

Záložník Ryan Mason z Hullu, který se na konci ledna srazil s Garym Cahillem z Chelsea a utrpěl frakturu lebky, prý zatím vůbec netuší, kdy se zase vrátí na trávník. (Daily Mail)

... A JEDNA NAKONEC


Pro autobus Chelsea platí stejná pravidla jako pro ostatní účastníky silničního provozu – a tak když řidič jen pár hodin před pátečním duelem na hřišti West Bromwiche Albion zaparkoval v zakázané zóně, dostal 70 liber pokutu. (Sun)

Pozn.: 1 libra = přibližně 31 korun

Footballový boulevard – pátek 12.5.2017