Footballový boulevard – pátek 12.5.2017

Inter Milán lanaří trenéra Mauricia Pochettina z Tottenhamu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pátek 12.5.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Arsenal se připojí k Chelsea a Manchesteru United v boji o útočníka Alvara Moratu z Realu Madrid, který může stát 50 milionů liber. (Sun)

Pokud se Real Madrid rozhodne prodat záložníka Garetha Balea, je hráč ochoten přestoupit do Manchesteru United. (Independent)

Inter Milán láká trenéra Mauricia Pochettina na dvojnásobek platu, který pobírá v Tottenhamu. (Football Italia)

Trenér Paul Lambert by mohl skončit na lavičce Wolves, protože se mu nelíbí, že klubové přestupy výrazně ovládá agent Jorge Mendes. (Daily Telegraph)

Atlétiko Madrid se zajímá o útočníky Jamie Vardyho z Leicesteru a Alexise Sáncheze z Arsenalu. (Independent)

Nováček Premier League Brighton chce koupit dlouholetou oporu zálohy Liverpoolu Lucase Leivu. (Daily Mirror)

Chelsea uvažuje o prodeji práv na pojmenování nového stadionu, ovšem trvá na tom, že v názvu zůstane dál spojení Stamford Bridge. (London Evening Standard)

Fanoušci Chelsea spustili online petici za pojmenování jedné z tribun nového stadionu po Johnu Terrym. (London Evening Standard)

Pokud Chelsea získá mistrovský titul, rozdělí si hráči bonus ve výši pět milionů liber. (Times)

Chelsea lanaří teprve sedmnáctiletého německého útočníka Janna-Fiete Arpa z Hamburku. (Daily Mirror)

[break]
Kontrakt útočníka Maria Balotelliho v Liverpoolu obsahoval bonus jeden milion liber pro hráče, pokud se vyhne třem červeným kartám za sezonu. (Daily Mail)

Arsenal ujistí trenéra Arsena Wengera, že neplánuje nijak omezit jeho pravomoc v klubu. (Daily Telegraph)

Trenér Leicesteru Craig Shakespeare věří, že klub ve snaze o návrat do Ligy mistrů opět prolomí svůj přestupový rekord. (Daily Express)

West Bromwich zaplatí Leedsu tři až pět milionů liber za levého obránce Charlieho Taylora, aby kompenzaci nemusel určovat soud. (Daily Mirror)

Manchester United zvažuje, že nabídne práci Paulu Mitchellovi, který objevil pro Tottenham záložníka Dele Alliho, ale nyní v klubu jako skaut skončil. (Manchester Evening News)

West Ham má stejně jako několik dalších celků zájem o obránce Pabla Zabaletu, který po sezoně opustí Manchester City. (London Evening Standard)

…A JEDNA NAKONEC

Bývalý švédský reprezentant Emil Forsberg prohlásil, že útočník Manchesteru United Zlatan Ibrahimovič umí být na tréninku pěkně otravný, pokud se někomu z jeho spoluhráčů nedaří. (Daily Mirror)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – čtvrtek 11.5.2017