Footballový boulevard – úterý 9.5.2017

Sunderland chce za brankáře Jordana Pickforda až 30 milionů liber, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – úterý 9.5.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Liverpool se blíží dohodě o příchodu obránce Michaela Keana z Burnley za 25 milionů liber. (Daily Mirror)

Trenér Reds Jürgen Klopp si chce pořídit také obránce Virgila van Dijka ze Southamptonu, přestože kouč Saints Claude Puel o prodeji hráče nechce ani slyšet. (Daily Star)

Útočník Sergio Agüero vůbec neuvažuje o možnosti přestoupit z Manchesteru City do United. (Daily Mail)

Gareth Bale z Realu Madrid se údajně již dohodl na odchodu do Manchesteru United, pokud se klub dostane do příštího ročníku Ligy mistrů. (Diario Gol)

Michael Zorc z Borussie Dortmund by se mohl stát novým ředitelem Arsenalu. (Daily Telegraph)

Útočník Lucas Perez uvažuje kvůli malému hernímu vytížení o letním odchodu z Arsenalu. (London Evening Standard)

Obránce Theo Hernandez z Atlétika Madrid odmítl nabídky z Liverpoolu a Barcelony a patrně přestoupí do Realu Madrid. (Independent)

Záložník Yaya Touré může v létě podepsat v Manchesteru City prodloužení smlouvy, ale chce si být jistý, že bude pravidelně hrát. (Sun)

Trenér Tottenhamu Mauricio Pochettino už má vyhlédnutou náhradu za Kyla Walkera, přijít může Adam Smith z Bournemouthu. (Daily Mirror)

[break]
Sunderland požaduje za brankáře Jordana Pickforda 30 milionů liber, které investuje do posílení kádru pro boj o návrat do Premier League. (Daily Express)

Everton nabídne Sunderlandu za Pickforda 10 milionů liber, anglického gólmana chce také německé Lipsko. (Sun)

Trenér Stoke City Mark Hughes nabádá brankáře Jacka Butlanda, aby zůstal v týmu Potters. (Daily Star)

Záložník Kingsley Coman prozradil, že před odchodem do Bayernu Mnichov zvažoval přestup do Manchesteru City. (FourFourTwo)

Agent Mino Raiola si díky přestupu Paula Pogby do Manchesteru United údajně přišel už na 41 milionů liber. (Daily Mirror)

Bývalý kouč Manchesteru United Rene Meulensteen tvrdí, že útočník Romelu Lukaku z Evertonu ještě není pro Red Devils dost dobrý. (Independent)

Everton zvyšuje úsilí o příchod dvaadvacetiletého Leandera Dendonckera z Waregemu. (Sun)

Everton může za pět milionů liber získat útočníka Sandra Ramireze z Malagy, který letos dal ve španělské lize 14 gólů. (Liverpool Echo)

[break]
Middlesbrough se po sestupu rozloučí s trenérem Stevem Agnewem a patrně přijde i o kapitána Bena Gibsona, kterého nahání několik klubů. (Times)

West Bromwich a Crystal Palace se přetahují o obránce Lamine Koného ze Sunderlandu. (Birmingham Mail)

…A JEDNA NAKONEC

Frontman skupiny Oasis Liam Gallagher a věrný fanoušek Manchesteru City Liam Gallagher se na Twitteru vysmál řečem o odchodu Sergia Agüera do Manchesteru United. (Manchester Evening News)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pondělí 9.5.2017