Footballový boulevard – pondělí 8.5.2017

Álvaro Morata už je prý domluvený na přestupu do Chelsea, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 8.5.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Romelu Lukaku údajně odmítne přestup do Chelsea, protože se bojí, že by nemusel zapadnout do taktických plánů kouče Antonia Conteho. Belgický střelec tak možná zamíří do Manchesteru United. (Sun)


Chelsea každopádně plánuje v létě posilovat, protože podle Conteho musí přivést několik hráčů, aby mohla v příštím roce bojovat o všechny čtyři trofeje. (London Evening Standard)

A první dva hráči možná přijdou z italského AS Řím, Blues prý nabídnou 70 milionů liber za obránce Antonia Rudigera a záložníka Radju Nainggolana. (Sun)

O Rudigera má zájem i Manchester City – stejně jako o Leonarda Bonucciho z Juventusu. Kouč Pep Guardiola totiž prohlásil, že už se v příštím roce nechce spoléhat na chatrné zdraví Vincenta Kompanyho. (Daily Mirror)

Útočník Álvaro Morata už se údajně domluvil na letním přestupu z Realu Madrid do Chelsea. (Daily Star)

Brankář Jordan Pickford navzdory sestupu Sunderlandu nejspíš druhou ligu chytat nebude, zájem o jeho služby totiž mají Arsenal, Manchester City, Manchester United, Everton, Liverpool i West Ham. (Telegraph)

Sunderland však za 23letého brankáře požaduje minimálně 30 milionů liber, což by některé zájemce mohlo odradit. (Times)

Neochota záložníka Rosse Barkleyho podepsat novou smlouvu s Evertonem vábí další zájemce, vedle Tottenhamu se o Barkleyho začal zajímat i Arsenal. (Daily Mail)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Útočník Zlatan Ibrahimović údajně překvapil doktory, v jak skvělém stavu má po náročné operaci svoje koleno. (Four Four Two)


Bývalý záložník Frank Lampard zkritizoval útočníka Fernanda Llorenteho ze Swansea za to, že odfláknul nedávný zápas proti Watfordu. Španěl si kritiku evidentně vzal k srdci, v sobotu rozhodl o výhře labutí a poslal vzkaz zpět Lampardovi – pro tým dělám maximum. (Daily Star)

Tottenham po skončení sezóny odletí do Hong Kongu, kde odehraje několik přátelských zápasů proti místním klubům. (Guardian)

... A JEDNA NAKONEC


Obránce Alberto Moreno z Liverpoolu tráví letos víc času na lavičce než na hřišti, a tak si vymyslel vlastní zábavu. Během posledního duelu proti Southamptonu si vzal plastovou láhev a snažil se s ní házet tak, aby dopadla na dno a zůstala stát. (Liverpool Echo)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – neděle 7.5.2017