Footballový boulevard – neděle 7.5.2017

Arsenal nabídne až 85 milionů liber za Kyliana Mbappého, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – neděle 7.5.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

28letý útočník Alexis Sánchez má po neúspěšné sezóně v Arsenalu šanci odejít, o jeho služby jeví zájem Chelsea, Manchester City, Bayern Mnichov, PSG nebo Juventus. Bavorský celek už se vytasil i s konkrétní nabídkou – 55 milionů liber. (Sunday Telegraph)


Utržené peníze by Arsenal mohl použít na nákup útočníka Kyliana Mbappého z Monaka, za 18letou hvězdičku je ochotný zaplatit až 85 milionů liber. (Mail on Sunday)

O Mbappého usiloval také Manchester United, ale sám hráč prý tuto možnost odmítnul, protože se mu nelíbí, jakým stylem se United pod koučem Josém Mourinhem prezentují. (L´Equipe)

Mourinhovi to však evidentně nevadí, protože si hned vyhlédl jiného střelce – prý je ochotný zaplatit až 55 milionů liber za Sergia Agüera z Manchesteru City. (Sun on Sunday)

Levý obránce Alex Sandro z Juventusu možná zamíří do Manchesteru City, tým Pepa Guardioly za 26letého beka nabízí 50 milionů liber. (Sunday Mirror)

Trenér Antonio Conte si pro svou Chelsea vyhlédl hlavní přestupový cíl, tím je prý útočník Romelu Lukaku z Evertonu. (Mail on Sunday)

Brankář David De Gea v létě zamíří do Realu Madrid, zatímco v týmu Manchesteru United ho nahradí Jan Oblak z Atlétika Madrid. (Don Balon)

Liverpool hodlá pokračovat ve vykupování kádru Southamptonu, pro toto léto si Reds vyhlédli Virgila van Dijka, Ryana Bertranda a Oriola Romeua. (Liverpool Echo)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Suverénní jízda Chelsea letošní sezónou zvýšila akcie trenéra Antonia Conteho, o služby italského kouče nově projevuje zájem Barcelona. (Sunday Express)


Záložník Yaya Touré dostane od Manchesteru City novou smlouvu, jen musí počítat s tím, že si příští rok utáhne opasek. Namísto současných 230 000 liber týdně mu totiž nová smlouva zajistí „jen“ 100 000 liber. (Daily Star Sunday)

Trenér Slaven Bilić na začátku víkendu dovedl West Ham k záchraně – a možná je také to poslední, co na východě Londýna vykonal. O jeho služby má totiž velký zájem turecké Fenerbahce. (Sunday Express)

Brankář Hugo Lloris prohlásil, že vedoucí tým tabulky Chelsea letos hraje „jako mašina“ a zároveň připustil, že modrým „trošku pomohla“ neúčast v evropských pohárech. (Times)

Kouč Rafael Benítez setrvá na lavičce Newcastlu i pro příští rok, protože mu majitel Mike Ashley slíbil 70 milionů liber na nové posily. (Sunday Telegraph)

... A JEDNA NAKONEC


Záložník Nemanja Matić z Chelsea údajně slíbil kouči Slavenu Bilićovi, že pokud West Ham v pátek porazí Tottenham, pozve svého „krajana“ na večeři. Rodáky z bývalé Jugoslávie tak čeká společné posezení. (Evening Standard)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – sobota 6.5.2017