Footballový boulevard – sobota 6.5.2017

Inter Milán lanaří kouče Antonia Conteho, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – sobota 6.5.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Obránce John Terry možná v létě zamíří do Číny, 37letý stoper Chelsea dostal nabídku od klubu Tianjin Quanjian. (Sun)


O Terryho ale mají zájem také v Anglii, zkušeného stopera lanaří Bournemouth, Stoke nebo West Bromwich. (Times)

Levý obránce Kieran Tierney ze Celtiku zaujal pozornost Chelsea, jenže skotský celek za svého 19letého fotbalistu požaduje asi 17 milionů liber. (Daily Mail)

23letý obránce Schalke, Sead Kolašinac, nejspíš v létě zamíří do Anglie – zájem o něj mají Arsenal nebo Manchester City. (Talksport)

West Bromwich udělá v létě všechno pro to, aby z Watfordu přivedl útočníka Troye Deeneyho. (Daily Mirror)

Trenér Pep Guardiola prohlásil, že chce v létě koupit špičkového útočníka. Jeho Manchester City si prý vytváří spoustu šancí, ale nemá dost hráčů, kteří by je chladnokrevně zakončovali. (Daily Telegraph)

Útočník Josh King z Bournemouthu je spojovaný s možným přesunem do Tottenhamu, ale kouč Eddie Howe trvá na tom, že svého hráče neprodá. (Daily Star)

[break]
OSTATNÍ FÁMY

Inter Milán chce na svou lavičku dosadit Antonia Conteho z Chelsea, italskému kouči nabízí pohádkový plat 10 milionů liber ročně a navíc slibuje, že mu poskytne neomezeně finančních prostředků na nákup posil. (Daily Mirror)

Conte mezitím prohlásil, že není typem kouče, kterému by extra záleželo na spokojenosti hráčů v kabině. Jeho jediným cílem je vyhrávat a tomu podřizuje vše. (Daily Express)

Podle kouče Arséna Wengera stojí za mizernými výkony Mesuta Özila kritika, která se na jeho hlavu snáší. Německý záložník Arsenalu se s ní není schopen vyrovnat. (Daily Mail)

... A JEDNA NAKONEC

Trenér Steve Bruce z Aston Villy už bude brzy šedesátník, přesto mu záleží na tom, aby dobře vypadal. I proto navštívil chirurga a nechal si vyoperovat mateřská znaménka na obličeji. (Birmingham Mail)


Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – pátek 5.5.2017