Footballový boulevard – čtvrtek 4.5.2017

Barcelona usiluje o záložníka Philippa Coutinha z Liverpoolu, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – čtvrtek 4.5.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Útočník Atlétika Madrid Antoine Griezmann už se dohodl v Manchesteru United na pětileté smlouvě s příjmem 280 tisíc liber týdně. (Sun)

Bayern Mnichov jedná s agentem útočníka Alexise Sáncheze o možném přestupu Chilana z Arsenalu do Německa. (Daily Mirror)

Monako odmítlo nabídku Manchesteru United ve výši 72 milionů liber za útočníka Kyliana Mbappeho, požaduje minimálně 100 milionů. (Guardian)

Trenér Arsenalu Arsene Wenger prý byl minulé léto velmi blízko podpisu smlouvy s Mbappem. (Beln Sport)

Barcelona je ochotná zaplatit až 51 milionů liber za záložníka Philippa Coutinha z Liverpoolu. (Sport)

Manchester City se obává, že útočník Sergio Agüero kvůli zranění ze zápasu s Middlesbrough už do letošního ročníku Premier League nezasáhne. (Daily Star)

Manchester United je připraven zaplatit Turínu 64 milionů liber za útočníka Andreu Belottiho. (Daily Mail)

Tottenham a Arsenal se přetahují o záložníka Jeana Michaela Seriho z Nice, sledují jej i Barcelona a Paris Saint-Germain. (Guardian)

Chelsea uvažuje o prodeji záložníka Williana, nabídku očekává od Manchesteru United. (Daily Express)

Pokud trenér Marco Silva zachrání Hull v Premier League, obdrží nabídky z Watfordu, Southamptonu i West Hamu. (Daily Telegraph)

Útočník Olivier Giroud se prý o své budoucnosti v Arsenalu rozhodne v závislosti na setrvání kouče Arsena Wengera, aspoň to tvrdí jeho agent. (Talksport)

[break]
Pokud se obránce Luke Shaw rozhodne odejít z Manchesteru United, mohl by zamířit k rivalovi City. (Manchester Evening News)

Trenér Manchesteru United José Mourinho chce jako náhradu za Davida De Geu do branky Joea Harta z Manchesteru City. (Daily Record)

Mourinho se zajímá také o Gianluigiho Donnarummu, s ním ale patrně prodlouží smlouvu AC Milán. (Calciomercato)

Liverpool a Chelsea se poperou o levého obránce Ryana Bertranda, který plánuje odchod ze Southamptonu. (Daily Mirror)

José Mourinho nadále sleduje výkony obránce Raphaela Varana a záložníka Jamese Rodrigueze z Realu Madrid. (Manchester Evening News)

Chelsea plánuje pro příští sezonu pustit na hostování obránce Kurta Zoumu, aby se rozehrál po zranění kolena. (Daily Mirror)

O brankáře Adriana z West Hamu se zajímají španělské kluby Malaga, La Coruňa a Real Betis. (Marca)

Záložník Arda Turan prý Barcelonu neopustí, i přes zájem Arsenalu a Interu Milán. (AS)

Útočník Joshua King je potěšený zájmem Tottenhamu, ale chce se soustředit na výkony v dresu Bournemouthu. (London Evening Standard)

Newcastle pravděpodobně umožní trenérovi Rafaelu Benítezovi utratit za nové posily částku 70 milionů liber. (Daily Telegraph)

[break]
AS Řím zvažuje nákup jedenatřicetiletého obránce Nacha Monreala z Arsenalu. (Transfermarkt)

Plánovaná rekonstrukce stadionu Chelsea Stamford Bridge se protáhne, začne nejdřív až v sezoně 2019/2020. (Times)

…A JEDNA NAKONEC

Majitel Aston Villy Tony Xia jako poděkování fanouškům za sezonu věnuje v nedělním zápase s Brightonem každému nápoj zdarma. (Birmingham Mail)

Pozn.: 1 libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – středa 3.5.2017