Footballový boulevard - čtvrtek 04.04.2024

Sevilla touží po útočníkovi Chelsea, Reds nabídku na nizozemský talent stále nepodali a Leicester vstoupil do závodu o nespokojeného střelce londýnského Arsenalu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 04.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Pokud bude Newcastle nucen prodat Alexandera Isaka, bude se kromě Arsenalu zcela jistě nabízet také Tottenham. (Football Insider)

Kvůli zdravotním problémům Svena Botmana a Jamaala Lascellese budou chtít Straky podepsat dva nové stopery. (Football Insider)

Senegalský brankář Seny Dieng z Middlesbrough může po skvělých výkonech očekávat nabídky od Newcastlu a Crystal Palace. (The Daily Telegraph)

Útočník Joshua Zirkzee chce zůstat v Itálii. I přes zájem United a Arsenalu by rád přestoupil do AC Milán. (Gazzetta dello Sport)


Zdroj: Bologna FC 1909

Švédský útočník Viktor Gyokeres je v hledáčku Arsenalu. Sporting Lisabon ale za svůj klenot požaduje 100 milionů eur. (Caught Offside)

Pokud se bude chtít Kalvin Phillips vrátit do Leedsu United, bude si muset výrazně sáhnout na svou gáži. (Daily Mirror)

West Ham mimojiné potvrdil, že o Phillipse trvale usilovat rozhodně nebude. (Football Insider)

Šestadvacetiletý obránce Wolvesu Max Kilman je na užším seznamu potenciálních posil Manchesteru United. (The Times)

Leicester vstupuje do závodu o Eddieho Nketiaha, který by v příští sezoně rád dostával více prostoru. Zájem nicméně mají taktéž Crystal Palace a Brentford. (Football Transfers)

Nizozemský krajní bek Jeremie Frimpong je k mání za pouhých 35 milionů liber. O hráče Bayeru Leverkusen stojí Arsenal, Liverpool a Manchester United. (Football Insider)

Newcastle se hodlá zaměřit na zisk Daniho Ceballose z Realu Madrid. (Mundo Deportivo)

Reds se mají zajímat o Teuna Koopmeinerse z Atalanty. Sportovní ředitel italského klubu Luca Percassi ale uvedl, že žádnou nabídku jeho celek zatím neobdržel. (Mediaset)

Sevilla nadále stojí o útočníka Chelsea Davida Datra Fofanu, který je aktuálně na hostování v Burnley. V týmu by mohl nahradit Youssefa En-Nesyriho, jenž v létě bude prodán. (Relevo)

Nelson se konečně dočkal. Hrál po téměř čtyřech letech, v létě ale může pomýšlet na odchod