Footballový boulevard - středa 03.04.2024

Kepa se v květnu vrátí do Londýna, Liverpool s Manchesterem City opět nemohou lovit v Leverkusenu a Gunners se přiblížili k lídrovi Realu Sociedad. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - středa 03.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Barcelona se snaží přesvědčit Rubena Amorima, aby odmítl Liverpool a po sezoně odešel právě na Nou Camp. (The Independent)

Zároveň se ale vedení Barcelony snaží přesvědčit Xaviho, aby z klubu neodcházel a podepsal nový kontrakt. (The Athletic)

A ještě jedna informace k Barceloně. V roce 2025 bude katalánský velkoklub nabízet za Erlinga Haalanda z Manchesteru City. (Mundo Deportivo)


Zdroj: Manchester City FC

Anglický obránce Reece James nemá v plánu opouštět Stamford Bridge. (HITC)

Arsenal oslovil Bayern Mnichov ohledně přestupu Joshuy Kimmicha. Bavorský velkoklub ale potvrdil, že budoucnost devětadvacetiletého záložníka bude řešit až v létě. (Football Transfers)

Martin Zubimendi je jednou nohou v londýnském Arsenalu. Pětadvacetiletý středopolař aktuálně řádí v Realu Sociedad. (Caught Offside)

Manchester City a Liverpool se obávají, že Florian Wirtz po rozhodnutí Xabiho Alonsa taktéž setrvá v Bayeru Leverkusen. (HITC)

Kepa Arrizabalaga si v Realu Madrid nevysloužil trvalý kontrakt a v létě se tak znovu vrátí na Stamford Bridge. (Fabrizio Romano)

Pokud se Jason Wilcox stane novým fotbalovým ředitelem Manchesteru United, mohl by Jadon Sancho dostat na Old Trafford druhou příležitost. (Manchester Evening News)

Rudí ďáblové se nově zajímají o Kierana McKennu, který odvádí vynikající práci s Ipswichem. Pod vedením Josého Mourinha a Oleho Gunnara Solskjaera už v klubu působil jako asistent. (Football Insider)

Aby Tottenham mohl v létě financovat své nové posily, pravděpodobně prodá Emersona Royala. (Football Insider)

Španělský obránce Marcos Alonso se z Barcelony nevrátí do Premier League. Jeho dalším působištěm by mělo být madridské Atlétiko. (Cadena Ser)

Noční můra Evertonu pokračuje. Překonají Karamelky svou sérii bez výhry z roku 1937?