Footballový boulevard - neděle 31.03.2024

Kouč lisabonského Sportingu spekulace neřeší, pro londýnské velkokluby byla stanovena cena za švédského kanonýra a Christian Eriksen se těší na letní vysvobození. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 31.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Chelsea plánuje v létě prodat Reece Jamese a také Conora Gallaghera. Obává se totiž porušení pravidel o ziskovosti a udržitelnosti. (Sunday Times)


Zdroj:
Chelsea Football Club

West Ham se přiblížil k dohodě s Ivanem Toneyem z Brentfordu. Ten byl v minulosti výrazně spojován s Arsenalem, Gunners si ale mají svého vysněného útočníka vybírat jinde. (Football Insider)

Ruben Amorim na spekulace ohledně jeho přesunu do Liverpoolu nereaguje a plně se dle svých slov soustředí na titulovou bitvu se Sportingem Lisabon. (Sunday Star)

Rudí ďáblové v nejbližším přestupovém období podepíší teprve sedmnáctiletého útočníka Pirt Vale Baylee Dipepu. (The Sun on Sunday)

Sporting Lisabon za Viktora Gyokerese požaduje 68,5 milionu liber. Získat jej chtějí dva londýnské velkokluby, tedy Chelsea a Arsenal. (Sunday Mirror)

Dánský záložník Christian Eriksen je na Old Trafford frustrován svým nedostatečným herním vytížením a těší se na letní odchod z Manchesteru. (Sunday Mirror)

Obránce Sunderlandu Trai Hume se těší zájmu Aston Villy a Bournemouthu. Dvaadvacetiletý Severní Ir by se ale mohl stěhovat i do Itálie, pozorně jej sleduje stále ještě úřadující mistr z Neapole. (Sunday Life)

Feyenoord oslovil krajního obránce West Hamu Bena Johnsona, o kterého jeví zájem také několik celků ze Spojených států amerických. (Sunday Mirror)

Nezasloužili jsme si vyhrát, přiznal Ten Hag. Brentford vytvořil nový rekord Premier League, spokojen ovšem není