Footballový boulevard - pátek 29.03.2024

Romelu Lukaku se znovu vrátí do Londýna, Liverpool bude manažera vybírat ze dvou kandidátů a Rudí ďáblové chtějí využít svého křídelníka k nákupu brazilského beka. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pátek 29.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Manchester United vstoupil do závodu o podepsání Daniho Olma z Lipska. Pětadvacetiletý Španěl, který by měl vyjít asi na 52 milionů liber, je v také v hledáčku Manchesteru City, Realu Madrid, Chelsea a Tottenhamu. (Daily Mail)


Zdroj: Red Bull Lipsko

Roberto De Zerbi, nebo Ruben Amorim. Jeden z této dvojice by měl po sezoně převzít Liverpool. (The Daily Telegraph)

Zástupci Manchesteru United navštívili Madrid a jako potenciálního útočníka si zde vyhlédli čtyřiatřicetiletého Josela. (Relevo)

Rudí ďáblové zároveň chtějí využít Masona Greenwooda k výměně, po které by na Old Trafford dorazil obránce Juventusu Turín Gleison Bremer. (Gazzetta dello Sport)

Liverpool má zálusk na španělského obránce ve službách Juventusu Deana Huijsena. (Gazzetta dello Sport)

S Tottenhamem a West Hamem je nadále spojován útočník italského Janova Albert Gudmundsson. (Fabrizio Romano)

Skauti Newcastlu sledovali přátelské utkání Brazílie a v této reprezentaci si vyhlédli Raphinhu a Gleisona Bremera. (Newcastle Chronicle)

Crystal Palace se přiblížilo k zisku Cristhiana Mosquery z Valencie. Devatenáctiletý obránce ale taktéž přitahuje zájem Atlétika Madrid. (The Evening Standard)

Romelu Lukaku by se měl po sezoně vrátit do Chelsea. Následně by belgický útočník mohl putovat do Saúdské Arábie. (Calcio Mercato)

Na Old Trafford má být rozhodnuto. Greenwooda chtějí United využít k zisku hvězdného beka