Footballový boulevard - neděle 11.02.2024

Racci jsou ochotni pustit svou hvězdu, záložník Barcelony nemá v plánu odcházet do Anglie a PSG udělalo Kylianu Mbappému poslední nabídku. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 11.02.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

PSG si dalo poslední šanci udržet Kyliana Mbappého. Francouzskému útočníkovi nabízí 136 milionů liber za dvě sezony. (AS)

Skauti Arsenalu se v sobotu dívali na útočníka Wolverhamptonu Pedra Neta a také na kanonýra Brentfordu Ivana Toneyho. (HITC)

Crystal Palace se v létě zaměří na zisk útočníka Marseille Ilimana Ndiyaeho. (The Sun on Sunday)

Francouzský obránce Jean-Clair Todibo nevyloučil letní odchod z Nice. O čtyřiadvacetiletého beka se dlouhodobě zajímají Chelsea a Manchester United. (Sunday Mirror)

Frenkie de Jong i přes zprávy ohledně zájmu Manchesteru United nechce v létě opustit Barcelonu. (Football Transfers)

Barcelona bude mít další finanční omezení. Amadou Onana tak z Evertonu přestoupí pouze v případě, že liverpoolský celek sníží požadovanou přestupovou částku ve výši jednapadesáti milionů liber. (The Sun on Sunday)


Zdroj: Everton FC

Newcastle s Tottenhamem hodlají útočit na pětadvacetiletého Islanďana Alberta Gudmindssona, který září v italském Janově. (Calciomercato)

Brighton je ochoten prodat Kaoru Mitomu. O ofenzivního Japonce mají stát Barcelona, Manchester United, Manchester City i Chelsea. (Football Transfers)

Jakub Kiwior má druhého zájemce. Po milánském AC po něm zatoužilo vedení španělské Sevilly. (Fichajes)

Brighton pozorně sleduje teprve osmnáctiletého německého křídelníka Borussie Dortmund Charlese Herrmanna. (Florian Plettenberg)

THIAGO ODEHRÁL V LIVERPOOLU POSLEDNÍ ZÁPAS. PŘESUNE SE K TRENÉRSKÉMU ŠTÁBU?