Footballový boulevard - sobota 10.02.2024

Gunners posílají křídelníka zpět do Brazílie, Liverpool sonduje situaci okolo obránců a na Ostrovy má dle spekulací opět namířeno Frenkie de Jong. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - sobota 10.02.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Argentinský záložník Enzo Fernández chce opustit Chelsea a připojit se k Barceloně. (Sport in Spanish)

Joao Palhinha se ocitl na seznamu přání Thomase Tuchela. Je ale otázka, zda bývalý manažer Chelsea povede Bayern Mnichov i po sezoně. (Bild)


Zdroj:
Fulham FC

Liverpool nadále sleduje šestadvacetiletého obránce Fulhamu Tosina Adarabioya. (90min)

O obránce Bournemouthu Lloyda Kellyho je poměrně velký zájem. Sledují ho AC Milán, Juventus, Liverpool, Tottenham a také několik německých celků. Po sezoně bude pětadvacetiletý bek volným hráčem. (Football Insider)

Barcelona navázala kontakt s Evertonem. Ráda by si pořídila Amadoua Onanu. (Sport in Spanish)

Everton nemá jistotu, že se hostování Jacka Harrisona stane trvalým. Stále totiž nemá jistotu setrvání v Premier League a také čeká na nového majitele. (Football Insider)

Útočník Tottenhamu Troy Parrott přitahuje pozornost Ajaxu a PSV Eindhovenu, neboť se mu dařilo na hostování v Excelsioru. (The 42)

Chelsea bude v létě vyrovnávat účty. Prvním prodejem s největší pravděpodobností bude Conor Gallagher. (Football Insider)

Chelsea, Manchester United a PSG budou v létě soupeřit o Frenkieho de Jonga, který by měl opustit španělskou Barcelonu. (Sport in Spanish)

Arsenal se dohodl s Fluminense a na hostování do Brazílie posílá dvacetiletého křídelníka Marquinhose. (Fabrizio Romano)

Thiago odehrál v Liverpoolu poslední zápas. Přesune se k trenérskému štábu?