Footballový boulevard - čtvrtek 25.01.2024

Fulham přerušil jednání s ruským klubem, Arsenal pokukuje po hvězdě Lipska a Reds hodlají s úřadujícím mistrem bojovat o záložníka mnichovského Bayernu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 25.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Liverpool podobně jako Manchester City kontaktoval Joshuu Kimmicha z Bayernu Mnichov. (Bild)

Neočekává se, že by Manchester United měl podepsat náhradu za zraněného Anthonyho Martiala. (Daily Mail)

Manchester United chtěl zároveň francouzského útočníka prodat již během ledna. Kvůli zranění ale jakýkoliv odchod padá. (The Times)


Zdroj:
Manchester United FC

Bayern Mnichov již nemá zájem o pravého obránce Newcastlu United Kierana Trippiera. (ESPN)

Miguel Almirón dostal nabídku od saúdskoarabského klubu Al-Shabab, vedení klubu ale sdělil, že chce setrvat na Ostrovech. (Daily Mail)

Chelsea společně s West Hamem útočí na teprve dvacetiletého kolumbijského útočníka Jhona Durana, který se pokouší prorazit v Aston Ville. (The Daily Telegraph)

Romelu Lukaku je dle Chelsea definitivně na prodej, vedení Blues žádá 38 milionů liber. (Calciomercato)

Brentford si ze švédského Elfsborgu pořídil islandského brankáře Hakona Valdimarssona. Zaplatil za něj 2,6 milionu liber. (The Athletic)

Italský Janov se zajímá o šestadvacetiletého obránce Evertonu Bena Godfreyho. (Fabrizio Romano)

Everton je připraven prodat Amadoua Onanu. Za záložníka, o kterého stojí Newcastle, ale bude požadovat alespoň 60 milionů liber. (Football Transfers)

Fulham se zajímal o útočníka Krasnodaru Jhona Cordobu. Kvůli obavám z jednání s ruským klubem ale z jakékoliv dohody ustoupil. (Football Transfers)

Martin Dúbravka je nyní dočasnou jedničkou Newcastlu, po sezoně ale zváží svou budoucnost. (i Sport)

Xavi Simons se v posledních hodinách dostal do hledáčku londýnského Arsenalu. Jedničkou Gunners je ale nadále Pedro Neto z Wolverhamptonu. (Football Transfers)

Anglický ofenzivní záložník Callum O´Hare bude v létě volným hráčem, když mu vyprší smlouva v Coventry City. O pětadvacetiletého středopolaře se mají zajímat Southampton, Burnley a také Leicester. (Daily Mail)

Antony konečně skóroval! United ale v přípravě nečekaně selhali