Footballový boulevard – pondělí 9.10.2017

Brankáře Davida De Geu už lanaří i Paris Saint-Germain, jakož i další fotbalové fámy ve výběru z internetových, resp. papírových stránek britských médií.

Footballový boulevard – pondělí 9.10.2017
PŘESTUPOVÉ FÁMY

Manchester City údajně jednal o příchodu útočníka Lionela Messiho z Barcelony za 358 milionů liber. (Marca)

Barcelona monitoruje výkony francouzského útočníka Anthonyho Martiala z Manchesteru United. (Mundo Deportivo)

Barcelona zvažuje místo Philippa Coutinha z Liverpoolu příchod záložníka Dele Alliho z Tottenhamu. (Sport)

Jakmile záložník Andrea Pirlo ukončí svoji hráčskou kariéru, nevylučuje, že začne spolupracovat s trenérem Chelsea Antoniem Contem. (Gazzetta dello Sport)

Paris Saint-Germain usiluje o brankáře Davida De Geu z Manchesteru United. (Daily Express)

Arsenal zvažuje příchod záložníka Miguela Almirona z Atalanty Bergamo, jehož cena je asi 18 milionů liber. (Daily Mail)

[break]
Obránce Bacary Sagna po konci smlouvy v Manchesteru City může zamířit jako volný hráč do Leicesteru. (Manchester Evening News)

…A PÁR NAKONEC

Trenér Arsenalu Arsene Wenger dal záložníkovi Jacku Wilsherovi čas do prosince na to, aby se dostal do optimální kondice. (Sun)

Benjamin Mendy z Manchesteru City navštívil kliniku v Barceloně, kde se ujistili o jeho čtyřměsíční rehabilitaci po přetržení vazů v koleně. (Sun)

Záložník Manchesteru City a Belgie Kevin De Bruyne prohlásil, že se v Bosně bál o své zdraví, protože hrál na nejhorším hřišti v životě. (Daily Mirror)

Bývalý prezident Manchesteru United Martin Edwards tvrdí, že kouč Alex Ferguson odmítl šanci získat Zinedina Zidana, protože preferoval na jeho pozici Erica Cantonu. (Sky Sports)

Bývalý trenér Newcastlu Chris Hughton tvrdí, že „straky“ jsou pod vedením Rafaela Beníteze v dobrých rukách. (Newcastle Chronicle)

Pozn.: 1libra = přibližně 32 korun

Footballový boulevard – neděle 8.10.2017