Angličané se v Krakově divili stavu základny pro Euro 2012

Zástupci anglické reprezentace se byli podívat, jak bude vypadat jejich zázemí na blížícím se mistrovství Evropy. Jako základnu si vybrali stadion čtvrtoligového Hutniku Krakov, zatím jsou však z prostředí, kde se mají připravovat na důležité zápasy, velmi rozčarováni.

Angličané se v Krakově divili stavu základny pro Euro 2012
"UEFA sestavila schválený seznam hotelů a tréninkových ploch pro jednotlivé týmy, ale nic vhodného pro potřeby anglické reprezentace jsme nenašli," sdělil nejmenovaný zdroj z anglické reprezentace deníku The Sun. Angličané si tak vybrali zázemí Hutniku Krakov i proto, že ostatní možnosti byly ještě horší.

Při inspekci anglické výpravy čekalo na představitele reprezentace hrdého Albionu bláto, podmáčené hřiště a suť v nedokončených šatnách. Přesto v polorozbořeném stadionu Angličané rozbijí svůj tábor při červnovém mistrovství Evropy.

Zástupci Hutniku tvrdí, že stadion právě prochází rozsáhlou rekonstrukcí a Angličané se budou moci těšit na pětihvězdičkové prostředí.

"Není to v tuto chvíli zrovna Wembley, ale až přijedete v červnu, nebudete tohle místo moci poznat. Bude pro nás velkou ctí přivítat hvězdy, jako jsou třeba Wayne Rooney. Buďte jistí, že se tu budete cítit pohodlně. Teď je tu trochu nepořádek, ale už v dubnu příštího roku to tu bude velmi pěkné. Jsme si jisti, že pan Capello bude spokojený," sdělili zástupci Hutniku.