Footballový boulevard - neděle 19.05.2024

Arne Slot si vyhlédl první posilu v Portugalsku, Lipsko stanovilo cenu za slovinského útočníka a Bílý balet zatoužil po středopolařské hvězdě Liverpoolu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 19.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Arsenal má možnost aktivovat výkupní klauzuli Benjamina Šeška. Lipsko za něj požaduje 56 milionů liber. (Sky Sports Germany)

Aston Villa má zájem o Conora Gallaghera. Místo něj by do Chelsea mohl putovat dvacetiletý útočník Jhon Duran. (The Sunday Telegraph)

Brentford může přijít o Ivana Toneyho. Osmadvacetiletý kanonýr je v hledáčku Tottenhamu. (Football Insider)

Manažer Ipswiche Kieran McKenna je hlavním favoritem na post lodivoda Chelsea v případě, že Mauricio Pochettino bude odvolán. (The Guardian)

Roberto De Zerbi po odchodu z Brightonu dost možná nahradí Thomase Tuchela u kormidla Bayernu Mnichov. (Bild)

Podle informací Fabrizia Romana je naopak tato spolupráce téměř vyloučená. (Fabrizio Romano)


Zdroj: Brighton AFC

Real Madrid zatoužil po Alexisi Mac Allisterovi. Žádnou oficiální nabídku do Liverpoolu ale zatím neposlal. (The Sun on Sunday)

O nadějného záložníka Leicesteru City Kaseyho McAteera stojí Newcastle, Everton a Crystal Palace. (Football Insider)

Rudí ďáblové se měli definitivně rozhodnout. Mason Greenwood je na prodej a United budou zvažovat nabídky Neapole, Juventusu a Atlétika Madrid. (Talksport)

Nastupující manažer Liverpoolu Arne Slot chce jako prvního podepsat portugalského obránce Benfiky Lisabon Antonia Silvu. (GiveMeSport)

Komentář: Na dnešní den se vážně netěším. Stejně jako celý Anfield