Footballový boulevard - pondělí 22.04.2024

Bek Wolvesu přitahuje pozornost anglických velkoklubů, Sir Jim Ratcliffe kontaktoval německého manažera a Liverpool by mohl přijít o svůj technický klenot. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 22.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Barcelona potvrdila svůj zájem o sedmadvacetiletého útočníka Liverpoolu Luise Díaze. (Sport - in Spanish)

Pokud José Sa opustí Wolverhampton, má vedení Vlků hned tři alternativy. Novou jedničkou by se mohl stát Aaron Ramsdale (Arsenal), Caoimhin Kelleher (Liverpool) či Anthony Patterson (Sunderland). (The Sun)

Manchester City se překvapivě nebude bránit nabídkám za záložníka Jacka Grealishe, kterého v posledních měsících trápí nejrůznější zdravotní potíže. (Football Insider)

Manchester United zacílil na pětadvacetiletého obránce Ronalda Arauja, kterého Barcelona má nabídnout k prodeji. (Sport - in Spanish)

Crystal Palace se hodlá ucházet o služby nigérijského záložníka belgických Brugg Raphaela Onyediku. (The Sun)

Arsenal, Liverpool a Manchester United mají zájem o služby Ferlanda Mendyho z Realu Madrid. (L´Equipe)

Borussia Dortmund může překonat svůj transferový rekord v případě, že Iana Maatsena z Chelsea definitivně vykoupí. Stát by totiž měl 35 milionů liber. (Daily Mirror)

Nový vlastník Rudých ďáblů Sir Jim Ratcliffe kontaktoval Thomase Tuchela ohledně možnosti jeho přechodu na Old Trafford. (Georg Holzner)


Zdroj: 
Chelsea FC

Rayan Ait-Nouri přitáhl zájem anglických velkoklubů. Kromě Liverpoolu a Arsenalu jej nyní sleduje také Pep Guardiola. (Daily Mirror)

Arsenal může získat Dušana Vlahoviče z Juventusu Turín. Zaplatit ale v tom případě bude muset 51 milionů liber. (Calciomercato)

Leeds přijme jakoukoliv nabídku za Wilfrieda Gnonta, která bude větší než 28 milionů liber. (Football Insider)

Newcastle nabízí 25 milionů liber za devatenáctiletého španělského obránce Deana Huijsena, který je z Juventusu na hostování v AS Řím. (Daily Mirror)

LEICESTER NAKROČIL K NÁVRATU. HRDINOU CHOUDHURY, V ÚTERÝ SE MŮŽE SLAVIT