Footballový boulevard - pondělí 01.04.2024

Leeds v případě postupu uvítá návrat záložníka, bývalý šéf Sheffieldu United má namířeno do Sunderlandu a oba manchesterské celky chtějí hvězdu Bayeru Leverkusen. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 01.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Liverpool se připojil k Manchesteru United a Chelsea v boji o nadějného mladíka Joaa Nevese z Benfiky Lisabon. Portugalský celek ale za svého záložníka požaduje 120 milionů eur. (Sport Witness)

Oba manchesterské celky hodlají vyzkoušet loajálnost Jeremieho Frimponga z Bayeru Leverkusen. (The Sun)

Manchester City zároveň bude nabízet za Lucase Paquetu z West Hamu. (Football Insider)

Pokud se Leeds United vrátí do Premier League, pokusí se získat zpět Kalvina Phillipse, kterému se po odchodu do Manchesteru City vůbec nedaří. (The Sun)

Po zranění Jamaala Lascellese je jasné, že nový kontrakt v Newcastlu dostane dvaatřicetiletý Paul Dummett. (Newcastle Chronicle)

Bývalý šéf Sheffieldu United Paul Heckingbottom by mohl v nejbližších týdnech převzít Sunderland. (The Sun)

Alejo Veliz se po nepovedeném hostování v Seville vrátí do Londýna. Tottenham jej ale následně opět pustí na minimálně půlroční hostování. (Fabrizio Romano)

Někteří hráči v Chelsea dali majitelům jasně najevo, že by v příští sezoně chtěli na pozici manažera někoho jiného než Mauricia Pochettina. (HITC)


Zdroj: 
Chelsea FC

Trenér Sportingu Lisabon Ruben Amorim se o své budoucnosti rozhodne až na konci sezony. (Correio de Manha)

Osmnáctiletý záložník Leedsu United Archie Gray je favorizován na přestup do Liverpoolu. Svůj zájem ale nyní potvrdil také Tottenham. (Football Insider)

Haaland? Jako hráč ze třetí ligy. Hvězdný kanonýr to po šlágru Premier League schytal od legendy United