Footballový boulevard - neděle 24.03.2024

Aston Villa uvítá zpět nechtěného záložníka, Erik ten Hag nadále věří ve své schopnosti a Newcastle se zaměřil na duo z lisabonského Sportingu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 24.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Finanční starosti začíná řešit i Nottingham Forest. Variantou je tak prodej Morgana Gibbse-Whitea do Arsenalu, který jej dlouhodobě sleduje. (Sunday Star)

Al-Hilal má nejblíže k zisku Raphinhy z Barcelony. Saúdskoarabský celek je totiž ochoten zaplatit až 100 milionů eur. (Sport - in Spanish)

Newcastle by si ze Sportingu Lisabon rád pořídil obránce Goncala Inacia a Ousmane Diomandeho. Finanční omezení ale mohou Strakám v tomto úmyslu zabránit. (Fichajes)


Zdroj: 
Sporting CP

Juventus zvažuje přestup Masona Greenwooda, který je v Getafe na hostování z Manchesteru United. (Gazzetta dello Sport)

Frankfurt potvrzuje, že se Donny van de Beek po sezoně vrátí do Manchesteru United. (Goal)

Erik ten Hag věří, že má nadále dost času přesvědčit Sira Jima Ratcliffa o svých kvalitách. (ESPN)

AC Milán a Juventus hodlají nabízet za Sofyana Amrabata, který se neuchytil na Old Trafford. V květnu se tak zcela jistě vrátí do Florencie. (Tuttosport)

Leandro Dendoncker se v Neapoli příliš neprosadil a tak je jasné, že se vrátí do Aston Villy. Dodejme, že výkupní klauzule byla stanovena na pouhých 7,7 milionu liber. (Fabrizio Romano)

Několik anglických velkoklubů stojí o obránce Paua Cubarsiho z Barcelony. Katalánský velkoklub si jej ale chce uvázat pomocí dlouhodobého kontraktu. (Marca)

Starosti má i Guardiola. Ne o Haalanda, nýbrž o defenzivní stálici