Footballový boulevard - čtvrtek 08.02.2024

Christian Eriksen zůstává na Old Trafford, Liverpool si vyhlédl dalšího beka Fulhamu a agent Enza Fernándeze se vyjádřil k možnému odchodu Argentince ze Stamford Bridge. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 08.02.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Manchester United má v případě Ivana Toneyho údajně lepší pozici než Arsenal. Sedmadvacetiletého útočníka si The Bees cení na 80 milionů liber. (Teamtalk)

Agent Enza Fernándeze uvedl, že třiadvacetiletý záložník nemá v úmyslu Chelsea opustit. V posledních dnech se o jeho budoucnosti hojně spekulovalo. (AS)

Chelsea se v létě zaměří na přestup Victora Osimhena z Neapole. (Teamtalk)

Galatasaray nakonec nenabídne za Christiana Eriksena. Záložník Manchesteru United ale bude moci do Turecka odejít v létě. (ESPN)

Kromě tureckého velkoklubu se o služby dánského záložníka zajímá také Brentford, ve kterém Eriksen dříve působil. (Metro)

Liverpool sleduje levého obránce Fulhamu Antoneeho Robinsona. (Football Insider)

|
Zdroj: Fulham FC

Kylian Mbappé má na možné zájemce tři finanční požadavky. Kromě jiného chce i roční gáži ve výši padesáti milionů eur. (Cadena Ser)

Manažer Blackburnu Jon Dahl Tomasson je po osmi ligových zápasech bez vítězství připraven druholigový klub opustit. (Daily Mail)

Ikonického nápisu This is Anfield se nemůže dotknout hned deset hráčů. Zákaz dostali do Kloppa