Footballový boulevard - sobota 27.01.2024

Kohouti hodlají na Stamford Bridge poslat nesmyslnou nabídku, vedení Liverpoolu rozhodnutí Jürgena Kloppa nečekalo a po jeho odchodu se vedení Reds obává i o budoucnost svých klíčových hráčů. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - sobota 27.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Brighton se přiblížil k podpisu Kiernana Dewsburyho-Halla z Leicesteru. (SkySports)

Leicester za pětadvacetiletého záložníka požaduje 30 milionů liber. A pokud tuto částku Brighton nezaplatí, obrátí se na Lišky Arsenal, Brentford, nebo Fulham. (The Athletic)

Tottenham hodlá nabídnout 80 milionů liber za Conora Gallaghera z Chelsea. (Football Insider)

Manchester United dostal povzbudivé zprávy ohledně možného příchodu Victora Osimhena. Ten v létě skutečně opustí Neapol a bude k dispozici anglickým velkoklubům. (Manchester Evening News)

Victor Osimhen má být zároveň přestupovou prioritou londýnské Chelsea. Obdivuje jej především manažer Blues Mauricio Pochettino. (Teamtalk)

Monako si z Arsenalu chce vypůjčit třiadvacetiletého portugalského středopolaře Fabia Vieiru. (Football Transfers)

Coventry nechce přijít o ofenzivního záložníka Calluma O´Hareho, který se v posledních týdnech dostal do hledáčku Burnley, Southamptonu a Leicesteru. (Football Insider)

Ani Liverpool nečekal oznámení odchodu Jürgena Kloppa. Zatím tak nemá žádného nástupce, který by celek po sezoně převzal. (The Daily Telegraph)


Zdroj: Liverpool FC

Favority na brzy uvolněný post jsou Roberto de Zerbi, Ange Postecoglou a Xavi Alonso. (The Times)

Spekuluje se také, že po odchodu německého manažera by klub mohli opustit také Virgil van Dijk, Mohamed Salah a Trent Alexander-Arnold. (Talksport)

Divock Origi se po nepovedeném hostování v Nottinghamu vrátí do AC Milán. Italský celek jej poté prodá do Los Angeles FC. (Sky Sports Italia)

West Ham je velmi blízko k dohodě s Realem Betis ohledně prodeje Pabla Fornalse. (Mundo Deportivo)

Burnley v následujícím týdnu dokončí přestup záložníka Maximeho Estevea. Montpellier za něj obdrží 10,25 milionu liber. (L´Equipe)

Van de Beek se trápí i na dalším hostování, už nyní se hovoří o jeho návratu