Footballový boulevard - úterý 23.01.2024

Chelsea nemá v plánu posilovat svého konkurenta, Kladiváři jsou blízko k zisku Kalvina Phillipse a Straky se kvůli Financial Fair Play obávají ztráty svého klíčového muže. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - úterý 23.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

West Ham se blíží dohodě s Kalvinem Phillipsem. Na poslední chvíli by ale do hry mohl opět vstoupit Juventus. (Daily Mail)

Manchester United nabídl do Saúdské Arábie Jadona Sancha a Antonyho. Za každého hráče ale požaduje něco okolo padesáti milionů liber. (The Evening Standard)

Nizozemský útočník Brian Brobbey by se nebránil další spolupráci s manažerem Rudých ďáblů Erikem ten Hagem. (Football Insider)

Manchester United odmítl šanci získat Denzela Dumfriese. Inter Milán totiž za něj požadoval Aarona Wan-Bissaku. (The Sun)

Chelsea nemá navzdory zájmu Liverpoolu chuť prodávat dvacetiletého obránce Leviho Colwilla. (Teamtalk)

Chelsea nezíská útočníka Sportingu Lisabon Viktora Gyökerese. Nemá totiž v plánu platit požadovaných 86 milionů liber. (Football Insider)

Kieran Trippier má zájem o přestupu do Bayernu Mnichov. Newcastle nicméně požaduje alespoň 12 milionů liber. (Sky Sport Germany)

Pokud Miguel Almirón odejde do Saúdské Arábie, chtějí Straky volné místo obsadit Morganem Gibbsem-Whitem. (The Daily Telegraph)


Zdroj:
Newcastle United FC

Chelsea se dozvěděla, že Nice nepřijme žádnou nabídku za svého obránce Jeana-Claira Todiba. Smůlu tak má i Manchester United. (90min)

Armando Broja pravděpodobně v zimě Stamford Bridge neopustí. Pokud by jej totiž West Ham chtěl získat, musel by zaplatit 50 milionů liber. (Football Insider)

Záložník Evertonu Abdoulaye Doucouré je předmětem zájmu Al-Ettifaqu. (The Guardian)

Nottingham Forest odmítl nabídku Feyenoordu za Neca Williamse. Nizozemský mistr jej chtěl získat zatím jen na hostování. (SkySports)

Burnley je blízko k zisku francouzského beka ve službách Montpellieru Maxima Esteveho. (Fabrizio Romano)

Tosin Adarabioyo by své kariéře mohl pokračovat u milánského AC. (Sky Sports Italia)

Zdá se téměř jisté, že útočník Burnley Michael Obafemi dohraje sezonu na hostování ve druholigovém Millwallu. (SkySports)

Robertson se blíží návratu, u Salaha je Liverpool v nejistotě