Footballový boulevard - pondělí 22.01.2024

Liverpool riskuje ztrátu gólmanské dvojky, Newcastle bude muset kvůli FFP prodávat své hvězdy a Kladiváři neuspěli s první nabídkou za záložníka Gunners. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 22.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Anglický útočník Ivan Toney již neprosazuje svůj zimní přesun a v Brentfordu zůstane minimálně do konce aktuální sezony. (Daily Mirror)

Newcastle United nemá v úmyslu prodávat Kierrana Trippiera a žádný z dalších týmů neuspěje ani s nabídkou za Calluma Wilsona. (The Daily Telegraph)

Bayern Mnichov přesto hodlá poslat do Newcastlu ještě jednu nabídku za anglického beka. (The Guardian)

UŽ I SHEFFIELD UNITED JE DVOUCIFERNÝ. GÓLEM Z NASTAVENÍ SE NAVÍC ZAPSAL DO HISTORIE PREMIER LEAGUE

Pokud chce Newcastle splnit podmínky Financial Fair Play, bude muset brzy prodat Bruna Guimarese a Alexandera Isaka. (Football Insider)

West Ham United žádal Arsenal o Emile Smitha-Rowea. Po odmítnutí se zaměřuje na Kalvina Phillipse z Manchesteru City. (Daily Mail)

Crystal Palace by mohl v případě odchodu Roye Hodgsona nahradit jeden z trojice Steve Cooper - Julen Lopetegui - Bo Svensson. (Daily Mail)

Tottenham odmítl nabídku pětadvaceti milionů liber za obránce Emersona Royala. Získat jej chce Al-Nassr ze Saudi Pro League. (Talksport)

Kohouti se nebrání odchodu Pierra-Emile Hojbjerga. Od Juventusu ale požadují přímý nákup, nebo hostování se závazkem dánského záložníka koupit. (Sky Sport Germany)

O beka Evertonu Bena Godfreyho stojí AC Milán, Sheffield United a Leeds United. (Calciomercato)

Aston Villa odmítla přesun Jhona Durana do West Hamu. Kladiváři chtěli teprve dvacetiletého útočníka na hostování s opcí na trvalý přesun. (The Guardian)


Zdroj:
AFP

Caoimhin Kelleher je nadále spojen se skotským Celticem. Liverpool nicméně bude požadovat alespoň 20 milionů liber. (Football Insider)

PAOK Soluň má velmi blízko k zisku obránce Wolverhamptonu Jonnyho Castra. Ten je po listopadovém incidentu mimo první tým. (Shropshire Star)

Hugo Ekitiké do Anglie pravděpodobně neodejde, ústně se domluvil s německým Frankfurtem. (Sky Sport Germany)