Footballový boulevard - úterý 09.01.2024

Aston Villa sleduje ofenzivní hvězdu Verony, Bílý balet pokukuje po obránci Evertonu a o Jordana Hendersona má být zájem v Bundeslize. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - úterý 09.01.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Jednadvacetiletý stoper Evertonu Jarrad Branthwaite přitahuje pozornost Realu Madrid. (Daily Mail)

Záložník Evertonu Amadou Onana se přiblížil k přestupu do Arsenalu. (Sacha Tavolieri)

Manchester United a Aston Villa svedou boj o třiadvacetiletého kanadského útočníka Jonathana Davida, který momentálně září ve francouzském Lille. (Football Transfers)

Saúdskoarabský klub Al-Ettifaq údajně zatím neobdržel žádnou formální nebo neformální nabídku za Jordana Hendersona. (Ben Jacobs)

Těžká zpráva pro Liverpool. Mimo hru je Alexander-Arnold

Jordan Henderson by se nečekaně mohl přesunout do Bundesligy, o zkušeného anglického středopolaře mají mít zájem v Leverkusenu a v Mnichově. (Talksport)

West Ham dolaďuje detaily kolem nabídky za útočníka Ajaxu Amsterdam Stevena Bergwijna. (The Evening Standard)

Hugo Ekitiké by nové útočiště mohl najít ve Wolverhamptonu. Je zřejmé, že v Paris St. Germain už francouzský útočník skončil. (L´Equipe)


Zdroj:
Paris Saint-Germain FC

Facundo Pellistri má hned dvě nabídky na možný přesun z Manchesteru United. Zahrát by si mohl Eredivisie za PSV Eindhoven, či Major League Soccer za Los Angeles Galaxy. (Daily Mail)

Ian Maatsen se podrobil zdravotní prohlídce a v nejbližších hodinách by měl podepsat půlroční hostování v Borussii Dortmund. (Fabrizio Romano)

Valentin Barco z Bocy Juniors je blízko k přestupu do Brightonu. Anglický celek by měl aktivovat výkupní klauzuli ve výši deseti milionů eur. (Fabrizio Romano)

Útočník Hellasu Verona Cyril Ngonge je spojován s přestupem do milánského AC. Třiadvacetiletého Belgičana ovšem sledují také v Aston Ville. (Tutto Mercato)

ARSENAL BY MĚL HLEDAT NOVÉHO ÚTOČNÍKA. PRVNÍM PŘÍCHODEM ALE MŮŽE BÝT KRAJNÍ OBRÁNCE