Footballový boulevard - čtvrtek 09.11.2023

Everton měl možnost podepsat nynější hvězdu Liverpoolu, Newcastle bude mít v případě Rubena Nevese smůlu a Crystal Palace v nejbližších hodinách stvrdí setrvání svého klíčového hráče. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 09.11.2023

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Akcionáři Premier League budou koncem listopadu hlasovat o zákazu podepisovat hráče na hostování mezi kluby se stejnými vlastníky. Newcastle by se tak například musel rozloučit s možným příchodem Rubena Nevese z Al Hilalu. (Daily Mail)


Zdroj:
Wolverhampton Wanderers FC

Jack Grealish přiznal, že se obává o svou pozici v Manchesteru City. (Daily Mirror)

Khephren Thuram přiznal, že byl na sebe pyšný poté, co o něj projevilo zájem několik anglických velkoklubů v čele s Liverpoolem. V zimě by se situace mohla opakovat s tím, že Thuram by tentokrát výzvu mohl přijmout. (Daily Express)

V příští sezoně by se do Premier League měla dostat poloautomatická ofsajdová technologie. (The Sun)

Bývalý manažer Tottenhamu Nuno Espirito Santo byl vyhozen jen krátce poté, co se vážně pohádal s Karimem Benzemou. (Daily Mail)

Real Madrid se údajně přestal zajímat o Kyliana Mbappého. Kluby Premier League tuto zprávu podrobně analyzují. (The Sun)

Eberechi Eze se s vedením Crystal Palace dohodl na vylepšených podmínkách své smlouvy a podpisu již nic nebrání. (Daily Mail)

Marcel Brands uvedl, že Everton před dvěma lety chtěl podepsat Luise Díaze. Tento přestup ale zatrhl Rafa Benítez. (Daily Mirror)

EURO se blíží a Phillips potřebuje herní vytíženost. Jeho zimní přesun je téměř jistou záležitostí