Uzávěrka letních přestupů 2017

[b]AKTUALIZUJEME.[/b] Průběžně aktualizovaný přehled přestupového hemžení v anglických mužstvech v poslední den letního přestupového období 2017. Hráči mohou měnit dresy do dnešní půlnoci.

Uzávěrka letních přestupů 2017
1:23 Přestupové spekulace utichly, takže se s vámi touto cestou loučíme. Zda Danny Drinkwater přestoupí do Chelsea nebo Mamadou Sakho do Crystalu Palace, o tom vás budeme informovat v ranním zpravodajství. Dobrou noc!

1:10 Čerstvé informace k Rossi Barkleymu - fotbalista Evetonu prý v Chelsea nebyl vůbec na prohlídce, přestup odmítl ještě mnohem dříve. Jednoduše proto, že chce prvně vyléčit svá zranění a přestoupit až ve chvíli, kdy bude 100% zdravý... takže v lednu?

1:07 Z ostrovů přišla zajímavá zpráva - útočník Vincent Janssen možná opustí Tottenham a zamíří do Brightonu. Stihnou ale oba týmy vyřídit včas papíry?

1:00 Přestup Mamadou Sakha z Liverpoolu do Crystalu Palace stále není oficiální, ale hráč už prohlašuje, že je šťastný, že se mohl vrátit. Sakho totiž minulý rok na Selhust Parku hostoval.

0:51 Mladý obránce Fikayo Tomori opouští Chelsea a odchází na roční hostování do Hullu City.

0:46 Další posilu hlásí Sunderland, z West Bromwiche přišel záložník Callum McManaman.

0:32 Sunderland dál posiluje obranu, na roční hostování získal Jonnyho Williamse z Crystalu Palace.

0:26 Ve hře jsou stále minimálně tři velké přestupy - Danny Drinkwater do Chelsea, Mamadou Sakho do Crystalu Palace a Adrien Silva do Leicesteru. Zůstaňte naladění, ještě se mohou dít velké věci.

0:19 Novou posilu hlásí i druholigový Sunderland, ten získal obránce Marca Wilsona z Bournemouthu.

0:17 A obratem tu máme další očekávanou oficialitu - Wilfried Bony přestupuje z Manchesteru City do Swansea.

0:16 Konečně! Tottenham oficiálně potvrdil příchod Fernanda Llorenteho ze Swansea.

0:11 Wilfried Bony už na Twitteru informuje o svém návratu do Swansea, stále ale čekáme na potvrzení ze strany klubů.

0:04 A hned první přestup je tady, italský obránce Davide Zappacosta přestupuje z Turína do Chelsea. O místo v sestavě by měl bojovat hlavně s Victorem Mosesem.

0:00 Big Ben zvoní, přestupové okno v Anglii se zavřelo. Spát ale ještě nechoďte, čekáme na potvrzení několika přestupů - Bonyho, Llorenteho, Zappacosty nebo Drinkwatera.

23:53 Kouč Rafael Benítez si stěžoval, že Newcastle málo posiluje, tak... mu majitelé jednoho hráče vzali. Brankář Tim Krul odchází na roční hostování do Brightonu.

23:51 Útočník Diafra Sakho chtěl dnes z osobních důvodů opustit West Ham, ale nakonec se zdá, že ve východním Londýně zůstane.

23:45 Leicester má hodně divoký přestupový den, z Leverkusenu přichází na roční hostování obránce Aleksandar Dragović.

23:16 Ross Barkley měl dnes nakročeno do Chelsea, ale v poslední chvíli se rozmyslel. Everton a Chelsea se domluvily na přestupu za 30 milionů liber a 23letý záložník už byl na zdravotní prohlídce - ale na poslední chvíli z toho vycouval.

22:52 Fanoušci Chelsea? Tohle je hlavně pro vás. Záložník Danny Drinkwater je prý v Cobhamu - tréninkovém centru Chelsea - připravený podstoupit zdravotní prohlídku.

22:51 Záložník Wahbi Khazri nechtěl hrát se Sunderlandem druhou ligu a odešel na roční hostování do Rennes.

22:40 Arsenal se zbavuje nepotřebných útočníků, po odchodu Lucase Pereze končí také Joel Campbell. Ten stráví zbytek sezóny na hostování v Betisu.

22:30 Tomu se říká sypat sůl do rány. Thomas Lemar, kterého se snažil získat Arsenal, ale hráč odmítl, dal za Francii nádherný gól. A pozor, o pár minut později přidal i druhý.

22:12 Přestupy dnes komplikuje fakt, že se hrají reprezentační zápasy. Třeba André Gomes z Barcelony, o kterého má prý zájem Tottenham, právě sedí na lavičce v portugalském Portu.

21:46 Fernando Llorente už pózuje v dresu Tottenhamu, oznámení jeho přestupu je otázkou minut...

21:40 Crystal Palace se dnes snažilo o obránce Eliaquima Mangalu z Manchesteru City, ale nakonec to vypadá, že Mangala zůstane u Citizens. To zároveň znamená, že světlemodří končí se svým zájmem o Jonnyho Evanse z West Bromwiche.

21:35 Leicester je velmi blízko příchodu záložníka Adriena Silvy ze Sportingu za 15 milionů liber. Jeho příchod by měl znamenat odchod Dannyho Drinkwatera do Chelsea.

21:14 Everton myslí i na budoucnost, za 10 milionů liber koupil z Hajduku Split 19letého křídelníka Nikolu Vlašiće.

21:07 Australský brankář Mark Birighitti končí ve Swansea a zadarmo odchází do NAC Breda.

21:05 Fanoušci Chelsea nejspíš čekají na nějakou posilu, místo toho to vypadá, že další hráč odejde. Obránce Fikayo Tomori je blízko ročnímu hostování v Hullu City.

21:02 Fernando Llorente podle posledních zpráv podstoupil zdravotní prohlídku a jeho přestup do Tottenhamu je na spadnutí. Čeká se jen na to, až Swansea podepíše náhradu - Wilfrieda Bonyho.

20:55 Nové posily se dočkali fanoušci Brightonu, nováčka posiluje argentinský obránce Ezequiel Schelotto ze Sportingu.

20:52 Obránce Turína Davide Zappacosta už přistál v Londýně, aby zde dotáhl svůj přestup do Chelsea. Blues za 25letého Itala zaplatí asi 23 milionů liber.

20:47 Zajímavý přestup, který může mít velký dopad na více klubů - záložník Nampalys Mendy opouští Leicester a míří na roční hostování do Nice. Pustí lišky i Dannyho Drinkwatera?

20:34 Vedení Watfordu se nejspíš zdá, že má úzký kádr, a tak dotáhlo další posilu. Na roční hostování se klubu upsal stoper Molla Wagué z Udinese.

20:26 Špatná zpráva pro fanoušky Stoke, útočník Bojan Krkič odešel na roční hostování do španělského Alavesu.

20:13 Útočník Wilfried Bony už je ve Swansea, kde postupuje zdravotní prohlídku, jeho přestup z Manchesteru City je na spadnutí. Příchod Bonyho navíc zřejmě potvrdí odchod Fernanda Llorenteho.

20:08 Potvrzujeme odchod Lucase Pereze z Arsenalu, španělský útočník stráví zbytek letošní sezóny na hostování v La Coruni.

19:56 Kdyby někoho zajímalo, kolik PSG příští rok zaplatí za Kyliana Mbappého - prý 160 milionů liber.

19:51 Vypadá to, že obránce Mamadou Sakho se bude stěhovat, Liverpool údajně přijal nabídku 26 milionů liber od Crystalu Palace. Tak uvidíme.

19:37 Malá odbočka do zahraničí - PSG získalo na roční hostování Kyliana Mbappého z Monaka. Po Neymarovi další hvězdná posila do útoku.

19:29 Novinka ohledně Alexise Sáncheze! Arsenal údajně přijal nabídku Manchesteru City 55 milionů liber + 5 milionů v bonusech, jenže pod podmínkou, že stihne najít náhradu. Jelikož ale Thomas Lemar přestup do Arsenalu odmítl, zdá se, že Gunners Sáncheze neprodají.

19:16 Podle zdrojů Sky Sports se Crystal Palace domluvil s Evertonem na příchodu útočníka Oumara Niassého. Čekáme na bližší informace.

19:13 Obránce Marvin Zeegelaar ze Sportingu Lisabon posílil Watford, s novým zaměstnavatelem podepsal smlouvu na 4 roky.

19:07 Stále nevíme, co bude s Riyadem Mahrezem který chce odejít z Leicesteru. Podle některých spekulací ho chce Chelsea a nabízí za něj 45 milionů liber.

18:59 Přestup Alexise Sáncheze do Manchesteru City je v ohrožení, Arsenal odmítl i třetí nabídku ve výši 60 milionů liber a údajně požaduje ještě více.

18:37 Sága okolo Thomase Lemara pokračuje, podle posledních zpráv křídelník Monaka preferuje spíše přestup do Liverpoolu než do Arsenalu. Znamená to, že Reds tím pádem pustí Philippa Coutinha?

18:22 Útočník Lucas Perez dnes téměř určitě opustí Arsenal, vedle Newcastlu se o něj zajímá i španělské Deportivo La Coruňa.

18:05 Novou posilu hlásí West Bromwich, z Chelsea vykoupil 18letého obránce Kyla Jamesona. Ten s Baggies podepsal roční smlouvu s opcí na další rok.

17:59 Záložník Renato Sanches chtěl ve Swansea nosit dres s číslem 85, ale vedení Premier League mu to zatrhlo. Kmenový hráč Bayernu se tak musí spokojit s číslem 35.

17:42 Rekordní posila v historii Arsenalu už je zřejmě na cestě. Monako totiž podle informací Daily Mail přijalo nabídku ve výši 92 milionů liber za Thomase Lemara a je na hráči, zda bude chtít přestoupit.

17:33 Z Manchesteru City odchází sedmnáctiletý Jadon Sancho, do svých řad jej přetáhla Borussia Dortmund.

17:17 Crystal Palace jedná o příchodu tureckého útočníka Centa Tosuna z Besiktase Istanbul za 10 milionů liber.

17:14 Wolves neskrývají své velké ambice ve druhé lize, za 10 milionů liber lanaří útočníka Jürgena Locadiu z PSV Eindhoven.

17:05 Přestože Newcastle obdržel nabídku z Fulhamu, útočníka Dwighta Gaylea si nakonec ponechá, protože za něj nemá náhradu.

16:58 V řešení je stále i budoucnost Riyada Mahreze z Leicesteru City. Pro Barcelonu ale představuje až poslední možnost, pokud jí nevyjdou nákupy jiných hráčů.

16:40 Hull City lanaří z Manchesteru United talentovaného obránce Axela Tuanzeba.

16:26 Posiluje se i druholigový Leeds, z Hamburku získal na roční hostování Pierra-Michela Lasoggu.

16:06 Obránce Papy Djilobodji odchází ze Sunderlandu, minimálně rok bude hostovat v Dijonu. Black Cats přitom ještě hráče Chelsea ani celého nesplatili.

15:58 Do kádru Liverpoolu se nevešel belgický útočník Divock Origi, sezonu stráví na hostování ve Wolfsburgu. Reds by měli obdržet šest milionů liber.

15:49 Útočník Nahki Wells přestoupil za pět milionů liber z Huddersfieldu do Burnley.

15:44 Crystal Palace může brzy najít vysněného středního obránce, s Manchesterem City se totiž dohodl na částce 18 milionů liber za Eliaquima Mangalu. Hráč by měl pobírat 120 tisíc liber týdně.

15:33 Záložník Giannelli Imbula opouští Stoke City, posila za 18,3 milionu liber bude hostovat ve francouzském Toulouse.

15:29 Posily nadále hledá také Chelsea, Turínu údajně nabídla 21 milionů liber za obránce Davide Zappacostu.

15:20 Záložník Andre Gomes z Barcelony by se údajně nebránil odchodu do West Hamu, kde by se sešel s portugalským spoluhráčem a kamarádem Josem Fontem.

15:00 Swansea se podařilo dotáhnout do konce příchod záložníka Renata Sanchese, který bude v týmu rok hostovat z Bayernu Mnichov.

14:40 Watford si pořídil nového brankáře, na hostování z Udinese přichází dvaatřicetiletý Řek Orestis Karnezis.

14:33 Manchester City údajně navýšil svoji nabídku na Alexise Sáncheze z Arsenalu z 50 na 60 milionů liber.

14:20 Arsenal může opustit další hráč, útočník Joel Campbell jedná o přesunu do Betisu Sevilla.

14:05 Levý obránce Cardiffu Declan John odchází na roční hostování do Glasgow Rangers.

13:40 Manchester City souhlasí s prodejem Wilfrieda Bonyho do Swansea za dvanáct milionů liber, hráč nyní jedná o podmínkách své smlouvy.

13:36 Tottenham právě oznámil příchod obránce Serge Auriera z Paris Saint-Germain, s nímž podepsal smlouvu do roku 2022.

13:27 Fulham jedná o podpisu smlouvy s křídelníkem Yohanem Mollem, který je po konci v Zenitu Petrohrad volný hráč.

13:10 Útočník Nahki Wells by měl po dohodě klubů přestoupit z Huddersfieldu do Burnley.

12:55 Chelsea se nevzdává naděje na příchod záložníka Dannyho Drinkwatera, Leicesteru za něj učinila třetí nabídku ve výši 30 milionů liber.

12:50 Podle všech indicií už je na spadnutí přestup Fernanda Llorenteho do Tottenhamu a Swansea transfer zablokuje jen v případě, že se jí nepodaří přivést Wilfrieda Bonyho.

12:31 Crystal Palace loví posilu do útoku, s Evertonem se dohodl na příchodu Oumara Niasseho, který na jaře ožil v Hullu.

12:20 West Ham se snažil z Evertonu získat na hostování útočníka Kevina Mirallase, ale Toffees o uvolnění hráče neuvažují.

12:10 Arsenal zvažuje prodej obránce Caluma Chamberse, ale požaduje za něj 28 milionů liber.

12:06 Přestup Alexe Oxlade-Chamberlaina je vyřešený, fotografům už zapózoval v dresu Liverpoolu, kam odešel z Arsenalu za 35 milionů liber.

11:54 Z Leicesteru City se zřejmě bude pakovat záložník Nampalys Mendy, který si po příchodu za 13 milionů liber připsal jen sedm startů. Už prošel lékařskou prohlídkou v Nice.

11:44 Nováček z Brightonu se pokouší na posledních chvíli získat malijského útočníka Moussu Maregu z Porta, s nabídkou devět milionů liber však anglický celek zatím neuspěl.

11:32 Útočník Lucas Perez by měl z Arsenalu odejít na roční hostování do La Coruni, za nějž obdrží přibližně čtyři miliony liber.

11:19 Na odchodu z Tottenhamu je zřejmě útočník Vincent Janssen, o kterého se zajímají Stoke City a West Bromwich.

11:11 Dres dnes určitě nezmění obránce Ryan Shawcross, který podepsal se Stoke City novou čtyřletou smlouvu.

11:05 Swansea neuspěla u Norwiche s nabídkou ve výši 12 milionů liber za útočníka Nelsona Oliveiru.

10:45 Útočník Fernando Llorente ze Swansea zamíří do Londýna, jenže místo Chelsea nakonec může skončit v Tottenhamu, který už se se Swans dohodl na hráčově přestupu.

V poslední den letních přestupů je ve hře řada zvučných jmen. Očekávají se přestupy útočníků Alexise Sáncheze z Arsenalu, Diega Costy z Chelsea i Fernanda Llorenteho ze Swansea. Velké nákupy ještě plánuje Liverpool, který má políčeno na Alexe Oxlade-Chamberlaina, Thomase Lemara i Virgila van Dijka.

Nejnovější spekulace z posledního přestupového dne: Footballový boulevard – čtvrtek 31.8.2017