Trio MSN řádilo na Camp Nou, Citizens jdou v FA Cupu dál

Středeční večer nabídl vcelku bohatý program hned na několika frontách. Úvodní utkání druhého semifinále italského poháru Coppa Italia, které se dočkalo čistě římské režie, se vydařilo lépe Laziu, které získalo skalp AS. O zápase rozhodly dva přesné zásahy, které měli autory v podobě Milinkovič-Saviče a Immobileho.

Trio MSN řádilo na Camp Nou, Citizens jdou v FA Cupu dál

Osmifinále FA Cupu přežil Manchester City, který po úvodním bezbrankovém utkání doma porazil Huddersfield přesvědčivě 5:1. Mezi střelce se zapsal i argentinský kanonýr Sergio Agüero. Zbylé branky domácích přidali Zabaleta, Sané a Iheanacho.

Čtvrtfinále německého DFB Pokalu proti sobě postavil už opravdu zvučné kluby. Bayern Mnichov před svými diváky setnul hlavu Schalke třemi góly, ze kterých dva oslavil polský legionář Robert Lewandowski. Jednu branku si připsal i Thiago. Ve druhém utkání nestačil Hamburk na Borussii na Mönchengladbach a padl 1:2.

Na Pyrenejském poloostrově pokračovala tamní La Liga a o branky nouze nebyla. Hned v prvním zajímavém duelu hostila Barcelona Gijon a svého soupeře vypráskala jak psa. Opět se na tom podílelo především trio ve složení Messi, Neymar a Suárez. Ty střelecky doplnili i Paco s Rakitičem a díky jedné vlastní trefě to nakonec skončilo 6:1 ve prospěch katalánského gigantu.

Ligue 1:
Bastia - Nantes 2:2 (69. Danic, 76. Oniangué - 78. Sala, 90+2. Diego)

La Liga:
Osasuna - Villarreal 1:4 (64. Torres z pen. - 2. Soriano, 27. Soldado z pen., 74. a 78. Borré)
Barcelona - Gijón 6:1 (9. Messi, 11. J. Rodríguez vl., 27. Suárez, 49. Alcácer, 65. Neymar, 87. Rakitić - 21. Carlos Castro)

Coppa Italia:
Lazio - AS Řím 2:0 (29. Milinković-Savić, 78. Immobile)

FA Cup:
Manchester City - Huddersfield 5:1