Footballový boulevard - pátek 07.06.2024

Šest klubů Premier League musí do konce června prodat několik svých hráčů, United poslali oficiální nabídku do Francie a Everton riskuje ztrátu svého kanonýra. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pátek 07.06.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

Romelu Lukaku z Chelsea má několik zájemců. Uvažuje o přesunu do Saúdské Arábie, ve hře jsou také AC Milán, Neapol a Fenerbahce. (The Daily Telegraph)

Everton riskuje, že o Dominica Calverta-Lewina přijde bez nároku na finanční odstupné. Útočník Toffees totiž vstupuje do posledního roku své smlouvy. (Football Insider)


Zdroj: AFP

Tuto situaci sleduje Chelsea, která si vyhlédla taktéž Benjamina Šeška z Lipska. Ten ale nadále přitahuje pozornost Arsenalu. (Daily Mail)

Chelsea, Aston Villa, Newcastle, Everton, Nottingham Forest a Leicester. Tyto celky musí do konce června prodat několik hráčů, jinak poruší pravidla PL o zisku a udržitelnosti. (SkySports)

Útočník Bournemouthu Dominic Solanke má ve smlouvě výkupní klauzuli na 65 milionů liber. Tu ale může využít jen několik málo klubů. (The Athletic)

Manchester United nabídl 60 milionů liber za teprve osmnáctiletého stopera Lille Lenyho Yora. (Marca)

United také očekávají boj s Chelsea o francouzského křídelníka Michaela Oliseho, který dle Crystal Palace může odejít za 60 milionů liber. (The Evening Standard)

Raheem Sterling nemá zájem o přestup do tureckého Fenerbahce. (Daily Mail)

Massimiliano Allegri dostal příležitost vést některý z celků Saudi Pro League. Ital by ale rád tým z Premier League. (Sky Sports Italy)

Borussia Dortmund chce získat Iana Maatsena natrvalo. Chelsea ovšem nechce vyplatit požadovaných 35 milionů liber. (ESPN)

Jednatřicetiletý Fabian Hurzeler, který dotáhl St. Pauli v Německu k postupu, je cílem pro Brighton. (The Daily Telegraph)

Racci ale jednali také s bývalým manažerem Grahamem Potterem. (The Guardian)

Navzdory zájmu Aston Villy a Tottenhamu chce Conor Gallagher zůstat součástí týmu ze Stamford Bridge. (The Guardian)

Vardy podle očekávání zůstává. V Leicesteru přidá ještě jednu sezonu