Footballový boulevard - pondělí 27.05.2024

Burnley hledá nástupce Vincenta Kompanyho, v Saúdské Arábii touží po jednom z nejlepších brankářů Premier League a Fulham jedná o útočné posile ze Stuttgartu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 27.05.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Al-Ittihad je ochoten nabídnout za brankáře Manchesteru City Edersona minimálně 25 milionů liber. (Daily Mail)

Očekává se, že Pep Guardiola skončí v Manchesteru City příští rok, kdy mu vyprší stávající kontrakt. (Daily Mail)


Zdroj: 
Manchester City FC

Desire Doue přitahuje zájem Arsenalu. O křídelníka Rennes se ovšem zajímá taktéž Tottenham. (Daily Mirror)

Manchester United jednal se zástupci manažera Brentfordu Thomase Franka a bývalého šéfa Chelsea Mauricia Pochettina. (The Daily Telegraph)

Pokud United jmenují Pochettina, budou se Rudí ďáblové snažit o Conora Gallaghera a Trevoha Chalobaha. (Football Insider)

Manažer Leicesteru Enzo Maresca odmítl Sevillu, jelikož chce zůstat v Premier League. Největší příležitost má nyní Chelsea. (Fabrizio Romano)

Záložník Stoke City Sol Sidibe prožil průlomovou sezonu a v sedmnácti letech o něj stojí Chelsea, AC Milán a Monako. (Daily Mail)

Kobbie Mainno obdrží od Manchesteru United notně vylepšenou smlouvu. (The Daily Telegraph)

Do Premier League se po jednoleté pauze vrací také Southampton, rozhodla noční můra Leedsu

Ross Barkley se vrátí do Aston Villy. Třicetiletý anglický záložník podepíše s účastníkem Ligy mistrů smlouvu na dva roky s opcí na další sezonu. (Football Insider)

Obránce Realu Betis Chadi Riad podstoupí lékařskou prohlídku v Londýně. Crystal Palace za něj následně zaplatí 12,7 milionu liber. (Daily Mail)

Marocký záložník Sofyan Amrabat začíná věřit, že by si jej Rudí ďáblové nechali natrvalo. (Metro)

Očekává se, že Pierre-Emile Hojbjerg opustí Tottenham. Rád by totiž ve svých osmadvaceti letech dostával více herního prostoru. (Football Insider)

Fulham nabídl 8 milionů liber za ofenzivního hráče Stuttgartu Silase. (CaughtOffside)

Frank Lampard, nebo Steve Cooper. Burnley přemýšlí, kým nahradí Vincenta Kompanyho, který míří do Bayernu Mnichov. (Football League World)

Norwich City bude mít taktéž nového manažera. Jmenuje teprve pětatřicetiletého Hoffa Thorupa z Nordsjaellandu. (SkySports)