Footballový boulevard - pondělí 25.03.2024

Straky plánují nahradit Dana Ashwortha, Kohouti stojí o kanonýra Janova a Manchester United podepíše novou smlouvou s druhým nejlepším střelcem. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 25.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Manchester City, Manchester United, Tottenham a Real Madrid. Právě tyto čtyři celky sledují Jarrada Branthwaitea z Evertonu. (Daily Mail)

Manchester United byl v nedávných měsících spojován s odchodem Scotta McTominaye. Po skvělých výkonech v poslední době ale Skot dostane na Old Trafford novou vylepšenou smlouvu. (Daily Star)

Rudí ďáblové by se chtěli posílit o Joaa Nevese z Benfiky Lisabon. Jako dostupnější variantu si ale představitelé United určili Adriena Rabiota z Juventusu. (Caught Offside)

Kladiváři plánují nabídku za osmadvacetiletého útočníka Brentfordu Ivana Toneyho. Ten měl v lednu namířeno do Arsenalu a pozorně jej sledovala i Chelsea. (Football Insider)

Tottenham na začátku léta nabídne Chelsea až 40 milionů liber za Conora Gallaghera. (Football Insider)

Útočník Janova Albert Gudmundsson je na radaru Tottenhamu. O 26letého islandského reprezentanta se ale zajímá také Inter Milán. (Football Transfers)

Novým sportovním ředitelem Newcastlu United by se mohl stát Rui Pedro Braz z lisabonské Benfiky. (The Times)

Zraněný Malacia se k návratu nepřiblížil. Není to jen o kolenu, potvrdil Romano