Footballový boulevard - čtvrtek 21.03.2024

Liverpool pošle do Bournemouthu třetí nabídku, Arsenal o své italské štístko přijít nechce a Chelsea se obává, že svou vysněnou útočnou hvězdu nakonec nezíská. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 21.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Tottenham připravuje půdu pro přestup Conora Gallaghera. Údajně už mu nic nebrání. (Teamtalk)

Liverpool, Tottenham a AC Milán hodlají v létě soupeřit o služby Tosina Adarabioya. Fulham nicméně chce svému obránci nabídnout novou smlouvu. (The Evening Standard)

O brazilského křídelníka Raphinhu, který nemá jisté místo v Barceloně, se začíná intenzivně zajímat Tottenham. (Sport - in Spanish)

Chelsea má nadále vést závod o zisk Victora Osimhena, očekává se ale, že díky vyšší finanční nabídce zvítězí Paris St. Germain. (Calciomercato)

Další Ukrajinec na Stamford Bridge? Chelsea chce přivést Georgije Sudakova, stejně tak ale Arsenal a Manchester United. (Teamtalk)

Liverpool pošle do Bournemouthu třetí nabídku za pětadvacetiletého anglického obránce Lloyda Kellyho. (Liverpool Echo)

Kobbie Mainoo je velmi blízko k podpisu nového kontraktu na Old Trafford. (HITC)

Thiago Silva je v pravidelném kontaktu s trenérem Fluminense a po sezoně by se měl do svého rodiště vrátit. (The Sun)

Pokud by Gareth Southgate odešel do Manchesteru United, mohl by anglickou reprezentaci převzít jeden z trojice Eddie Howe - Graham Potter - Gary O´Neil. (Daily Mirror)


Zdroj: 
England Football Club

Jorginho do Itálie neodejde, vedení Arsenalu mu v nejbližších dnech nabídne nový kontrakt. (Football Insider)

Victor Lindelöf je spojen se Saúdskou Arábii, nyní ale uvedl, že v této zemí zatím rozhodně netouží hrát. (Fotbollskanalen)

Leeds United si chce pojistit služby osmnáctiletého Archieho Graye. Zájem o něj má totiž všech šest nejlepších celků Premier League. (Football Insider)

Kritický moment pro Arsenal? Saka se z reprezentačního srazu vrací