Footballový boulevard - pondělí 18.03.2024

Liverpool by do svého kádru rád přidal dva Nizozemce, Citizens se blíží k podpisu čtrnáctiletého talentu a Newcastle bude muset vyřešit své finanční problémy. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pondělí 18.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Liverpool chce do svého kádru připojit dalšího Nizozemce. S Arsenalem a Manchesterem United zabojuje o Donyella Malena z Borussie Dortmund. (Bild)

Manažer West Hamu David Moyes chce v létě znovu zaútočit na Harryho Maguirea z Manchesteru United. (The Sun)


Zdroj: Manchester United

Anglický útočník Marcus Rashford je na Old Trafford spokojen a hodlá tak odmítnout jakoukoliv nabídku Paris St. Germain. (The Sun)

Atlétiko Madrid si touží z Manchesteru United pořídit Masona Greenwooda. Cena je stanovená, United chtějí 50 milionů liber. (Football Transfers)

Cílem Chelsea nadále zůstává Leny Yoro z Lille. Francouzský obránce by ale rád přestoupil do madridského Realu. Ten se nicméně zdráhá zaplatit požadovaných 100 milionů liber. (Marca)

Newcastle bude muset prodat některého z klíčových hráčů. Jinak riskuje odpočet bodů na začátku příští sezony. (Football Insider)

Christian Eriksen by měl na konci sezony opustit Manchester United. Stačí, aby na Old Trafford dorazila vhodná nabídka za dvaatřicetiletého dánského středopolaře. (Football Transfers)

Brighton znovu sleduje Reisse Nelsona z Arsenalu. V létě za něj hodlá nabídnout zajímavou, avšak zatím nespecifikovanou částkou. (Football Insider)

A Racci mají zájem také o Kiernana Dewsburyho-Halla z Leicesteru City. Dodejme, že Lišky lednovou nabídku odmítly. (Talksport)

Liverpool a ještě jeden Nizozemec? Virgil van Dijk by mohl dostat do obrany svého krajana, konkrétně osmnáctiletého Jorrela Hata z Ajaxu Amsterdam. (Football Insider)

Manchester City si z Philadelphie Union pořídí Cavana Sullivana, teprve čtrnáctiletého útočníka, který dosud nepodepsal jedinou profesionální smlouvu. (The Athletic)

Po Evertonu došlo i na Nottingham. O kolik bodů ho vedení Premier League připravilo?