Footballový boulevard - středa 13.03.2024

Arsenal musí za svého vysněného útočníka vysázet pořádný balík, Nottingham a Fulham zabojují o Skota ve službách Boloni a Eddie Howe dostal od vedení Strak jistotu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - středa 13.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Za 85 milionů liber může Arsenal získat svého vysněného útočníka. Je jím Viktor Gyokeres ze Sportingu Lisabon. (Football Transfers)

Liverpool jasně vzkázal Barceloně, že Luis Diaz není na prodej za žádných okolností. (Daily Mirror)

Arsenal i Liverpool mají zájem o ekvádorského stopera Williana Pacha, který úspěšně bojuje v německém klubu Eintracht Frankfurt. (90min)

Reiss Nelson by rád dostával více herního prostoru, i proto chce v létě z Arsenalu odejít. Hlavním zájemcem o jeho služby je Brighton. (Teamtalk)

Za Masona Greenwooda by měli Rudí ďáblové požadovat 43 milionů liber. (Daily Mirror)

Manchester United se snaží přivést Mikela Merina zpět do Anglie. Španělský záložník dříve působící v Newcastlu aktuálně hraje za Real Sociedad. (COPE)

Mario Hermono očekává nabídky od Juventusu a AC Milán. K obránci madridského Atlétika má mít ale nejblíže Aston Villa. (Calciomercato)

Chelsea se chystá prodat až patnáct hráčů, mezi nimi by senzačně neměl chybět ani Raheem Sterling. (Daily Mail)

Manchester City si chce pojistit služby své gólmanské dvojky, jednatřicetiletého Stefana Ortegy. (Florian Plettenberg)


Zdroj: Profimedia

Nice bude za Jeana-Claira Todiba požadovat až 60 milionů eur. Tolik si tedy musí připravit Manchester United, jenž je hlavním zájemcem o služby čtyřiadvacetiletého Francouze. (90min)

Eddie Howe má svou pozici jistou a manažerem Newcastlu zůstane i v případě, že se Straky neprobojují do Evropy. (The Daily Telegraph)

Kyle Walker uvažuje o tom, že by jednou odešel do Saúdské Arábie. V současné chvíli ale úřadujícího šampiona opustit nehodlá. (Five)

Fulham a Nottingham Forest hodlají v létě nabídnout za Lewise Fergusona, kterému se daří v italské Boloni. (Calciomercato)

Nepravděpodobný scénář, ale přesto. Kdo vyhraje titul v případě rovnosti bodů i skóre?