Footballový boulevard - pondělí 04.03.2024

Arsenal si vybral svého nového kanonýra, Liverpool odmítá přestup svého klíčového muže a Chelsea chce opět lovit v Brightonu, tentokrát ale mimo hráčský kádr. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?


Footballový boulevard - pondělí 04.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Pokud Brentford přijde o Ivana Toneyho, chce jej nahradit Joshem Sargentem, kterému se poměrně daří v druholigovém Norwichi. (Football.London)

Arsenal zvažuje návrat hned dvou bývalých hráčů Premier League. Z Barcelony chce vytáhnout nespokojeného Ferrana Torrese a také Raphinhu. (Fichajes)

Liverpool chce co nejdříve začít jednat o novém kontraktu s Andym Robertsonem. Odchod do Bayernu tak aktuálně nepřipadá v úvahu. (Football Insider)

Manchester City sleduje Francesca Camardu, který se chystá odmítnout nabídku AC Milán na první profesionální smlouvu. (Gazzetta dello Sport)

Chelsea chce lovit v Brightonu a je připravena nabídnout minimálně 200 tisíc liber za přechod skauta Sama Jewella. (The Sun)

Arsenal má novou přestupovou prioritu. Ze Sportingu Lisabon by rád získal vynikajícího švédského střelce Viktora Gyökerese. (TodoFichajes)

Tottenham by rád podepsal Adriena Rabiota, který ale upřednostňuje setrvání v turínském Juventusu. (CaughtOffside)


Zdroj: 
Juventus FC

Liverpool věří, že za dokumentární seriál z poslední sezony Jürgena Kloppa na lavičce Reds vydělá minimálně 10 milionů liber. (The Sun)

Arsenal má v plánu podobně jako Manchester United nabídnout Gironě značný finanční obnos za dvaadvacetiletého španělského obránce Miguela Gutierreze. (Fichajes)

Bývalý manažer West Hamu Slaven Bilič je spojován s prací u reprezentace Irska. V současnosti ale vede saúdskoarabský Al-Fateh a o místo údajně zájem nemá. (Irish Independent)

FOOTBALLOVÝ BOULEVARD - neděle 03.03.2024