Footballový boulevard - sobota 02.03.2024

Villains si chtějí ponechat hráče z Barcelony, Liverpool se ztráty svého klíčového zadáka neobává a nový sportovní ředitel United jednal s bývalým manažerem Chelsea. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - sobota 02.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Záložník Arsenalu Jorginho přitahuje pozornost Juventusu, Lazia a Neapole. Gunners ale s Italem chtějí prodloužit smlouvu. (The Evening Standard)

Nový sportovní ředitel United Dan Asworth se sešel s Grahamem Potterem. Tlak na Erika ten Haga tak nadále roste. (The Sun)


Zdroj: 
Chelsea FC

Liverpool se zaměří na Roberta De Zerbiho v případě, že Xabi Alonso svůj bývalý tým odmítne. (The Guardian)

Očekává se, že Vincent Kompany zůstane manažerem Burnley i přes sešup do Championship. (Football Insider)

Aston Villa bude muset v létě prodávat své hráče, aby neporušila pravidla o zisku a udržitelnosti. O Douglase Luize stojí Arsenal, Jacoba Ramseyho by si rád pořídil Newcastle. (Daily Mail)

O jednadvacetiletého obránce Gentu Archieho Browna stojí Chelsea, West Ham, AC Milán, Nice a Lyon. (The Evening Standard)

AC Milán bedlivě sleduje situaci ohledně Aarona Ramsdalea, který by na konci sezony rád opustil Arsenal. (Ekrem Konur)

Zinedine Zidane nemá zájem trénovat v Premier League. Jakákoliv dohoda s Manchesterem United je tak vysoce nepravděpodobná. (The i)

Liverpool je přesvědčen, že Andy Robertson po sezoně za žádných okolností klub neopustí. (Football Insider)

Calluma O´Harea z Coventry City nadále sledují Fulham, Everton a také Southampton, který bojuje o návrat zpět mezi elitu. (The Sun)

Tottenham vyslal své skauty tentokrát do Belgie. Za úkol mají sledovat útočníka týmu Cercle Bruggy Kevina Denkeyho. (Foot Mercato)

Aston Villa si chce natrvalo ponechat Clementa Lengleta, který v klubu hostuje z Barcelony. (Mundo Deportivo)

Footballový boulevard - pátek 01.03.2024