Footballový boulevard - pátek 01.03.2024

Hvězda Borussie Dortmund by se ráda vrátila do Londýna, Liverpool uvažuje o prodeji svého ofenzivního klenotu a Gunners nechtějí přijít o italské štístko. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - pátek 01.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Pokud egyptský útočník Liverpoolu Mohamed Salah bude souhlasit s prodloužením smlouvy, bude se vedení Reds snažit prodat Luise Díaze. (The Sun)

Za Salaha by nicméně Liverpool inkasoval minimálně 100 milionů liber a mohl by si tak dovolit získat kvalitní náhradu. (Football Insider)

Diskuse o nové smlouvě Conora Gallaghera jsou ve slepé uličce, anglický záložník ale z Chelsea odejít nechce. Situaci nicméně nadále monitoruje Tottenham, který je kdykoliv připraven čtyřiadvacetiletého středopolaře získat. (Daily Mail)

Arsenal chce udržet Jorginha ve svém kádru. V nejbližší době zahájí jednání o novém kontraktu. (The Evening Standard)


Zdroj: Arsenal FC

Roberto De Zerbi má údajně velmi blízko k tomu převzít Manchester United. (Football Insider)

Getafe by si rádo prodloužilo hostování Masona Greenwooda. Pokud by tomu byli Rudí ďáblové nakloněni, je ve hře i trvalý přestup. (The Times)

Barcelona nabídne až 20 milionů eur za trvalý přesun Joaa Cancela z Manchesteru City. (Sport - in Spanish)

Chelsea se bude v létě zaobírat možností zlákat brankáře Arsenalu Aarona Ramsdalea. (Football Insider)

Anglický obránce Trevoh Chalobah nechce opouštět Chelsea a je zklamán tím, že s ním londýnský velkoklub příliš nepočítá. (Teamtalk)

Bek Tottenhamu Eric Dier splnil všechny podmínky k tomu, aby se jeho hostování v Bayernu Mnichov změnilo na přestup. (The Athletic)

Aston Villa a Manchester United vyslaly své skauty do Itálie, kde sledují pravého obránce Turína Raoula Bellanovu. (Tuttosport)

AS Řím by rád získat Richarda Hughese, technického ředitele Bournemouthu. (The Daily Telegraph)

Útočník Borussie Dortmund Donyell Malen by se rád vrátil do Arsenalu, kde působil ve svých mládežnických letech. (90min)

BOEHLY POKRAČUJE V UTRÁCENÍ. PŘEKONÁ CHELSEA BRITSKÝ REKORD ZA ČTRNÁCTILETÉHO MHEUKU?