Footballový boulevard - čtvrtek 29.02.2024

Liverpool by rád útočil na hvězdu Brentfordu, v Anglii najdeme tři zájemce o brankáře Ajaxu Amsterdam a záložník Gunners by se měl po sezoně vrátit na Apeninský poloostrov. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 29.02.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Liverpool podal první oficiální žádost o rozhovor s trenérem Bayeru Leverkusen Xabim Alonsem. (Bild)


Zdroj: 
Bayer 04 Leverkusen

Tottenham se v létě zaměří na zisk křídelníka. Do úvahy přichází Pedro Neto z Wolvesu, či Eberechi Eze z Crystal Palace. (The Independent)

Do konce května se vedení Manchesteru United rozhodne, zda bude chtít ve svém týmu zpět uvítat Masona Greenwooda. (The Sun)

Dvaadvacetiletý brankář Ajaxu Diant Ramaj se může stěhovat na Ostrovy. Krouží kolem něj Arsenal, Manchester United a Chelsea. (Bild)

Kariéra Dele Alliho by mohla být v Evertonu obnovvena. Sedmadvacetiletý záložník by měl u Toffees obdržet novou smlouvu. (Daily Express)

Heung-Min Son načal s Kohouty jednání o novém kontraktu. V Tottenhamu se dle svých slov cítí spokojen. (Football Insider)

Pokud Brentford sestoupí do Championship, mohl by přijít o Bryana Mbeuma. Hlavním zájemcem o služby kamerunského útočníka je Liverpool. (Daily Express)

Italský záložník Jorginho je blízko k návratu do Serie A. Po sezoně mu totiž vyprší smlouva s Arsenalem. (Goal)

Boehly pokračuje v utrácení. Překoná Chelsea britský rekord za čtrnáctiletého Mheuku?