Footballový boulevard - neděle 25.02.2024

V létě se strhne obrovský boj o záložníka Fenerbahce, Liverpool má alternativy v případě neúspěchu v Leverkusenu a Citizens jsou ochotni prodat svého špílmachra. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - neděle 25.02.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Nové vedení Manchesteru United údajně chystá šokující nabídku za záložníka Lutonu Town Rosse Barkleyho. (The Sun on Sunday)

Real Madrid začíná přemýšlet o tom, že by zpět do svého kádru získal Casemira a Raphaela Varaneho. (Fichajes)


Zdroj:
Manchester United FC

Manchester City prodá Kevina de Bruyneho, ovšem za minimálně 100 milionů liber. (Talksport)

Tottenham se chystá i v létě nabídnout za Conora Gallaghera. Chelsea by o jeho prodeji měla po konci sezony uvažovat výrazněji. (Football Insider)

Ruben Amorin, nebo Julian Nagelsmann. Pokud Xabi Alonso odmítne Liverpool, má vedení Reds tyto dvě alternativy. (The Sunday Telegraph)

Bayern Mnichov je totiž připraven Alonsovi nabídnout až 20 milionů liber ročně. To by jej mohlo výrazně ovlivnit. (Sunday Mirror)

Sportovní ředitel Barcelony odmítl zvěsti ohledně odchodu Frenkieho de Jonga do anglické Premier League. (Goal)

Leeds by do svého kádru rád zpět přivedl Kalvina Phillipse, kterému se momentálně příliš nedaří na hostování ve West Hamu. (Football Insider)

O záložníka Fenerbahce Sebastiana Szymanského se v létě utkají Arsenal, Manchester United a Tottenham. Zájem je ovšem i na Apeninském poloostrově. Krouží kolem něj oba milánské velkokluby. (Teamtalk)

Útočník Manchesteru United Mason Greenwood podle prezidenta Getafe Angela Torrese touží zůstat ve španělském klubu. (Metro)

Bývalý manažer Crystal Palace Roy Hodgson nehodlá se svou kariérou končit. Nově by mohl působit jako konzultant. (The Sun on Sunday)

Neuvěřitelné finále Carabao Cupu. Další epická bezbranková remíza, o triumfu Liverpoolu rozhodl Van Dijk